Gå til innhold
Anonym bruker

Ups! gravid 19 åring

Anbefalte innlegg

Anonym bruker

Er bare 19 år gammel jente som mest sannsynlig er gravid inn i 4 uke nå. 
Er veldig i tenkeboksen på om jeg skal velge å ta abort eller beholde. Før jeg ble gravid har jeg alltid sagt at jeg ville ha tatt abort hvis uhellet skulle melde seg. Men nå er jeg så utrolig usikker... Har fortsatt en del tid på å bestemme meg på hva jeg skal gjøre, men trenger sårt noen tips og erfaringer! 

Barnefaren er en super fyr, men på kanten til å være en alkoholliker. Vi er ikke i noe forhold. 
Bodd alene i snart to år og økonomien går akkurat rundt, så har ikke dratt på meg noe gjeld, men har heller ikke noe av verdi. 
Går vg2 helsefagarbeider, og planen til høsten var å gå påbygg, så jeg kunne ha begynt på sykepleierstudie rett etterpå.

Tror familien min vil at jeg skal ta abort hvis jeg åpner meg å forteller dette til de, men hvis jeg velger å beholde er jeg sikker på at de ville ha stilt opp. 

Hva vil dere råde meg til? Vet at dette blir mitt valg og ingen andre kan tvinge meg til noe som helst. Men tenkte at det kanskje var greit å få høre hva andre utenforstående tenker om dette.

Anonymkode: faefb...db7

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anonym bruker

Jeg kan bare svre ut fra mitt syn!

Hvis jeg hadde vært i din situasjon, hadde jeg beholdt. Livet ditt vil nok bli satt på pause, men det er ikke over. Studier kan du ta opp igjen. Det er nok ikke ideelt for deg å få barn nå, men det barnet vil kunne gi det mange år med lykke! 

Anonymkode: 4ebbe...a0e

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
anettea1

Lykke til! Dette er ditt valg! Men alt ordner seg om du beholder! Men gjør det du føler er rett 😊 livet blir satt litt på pause ang studier, men et annet fantastisk liv starter. Studier kan man alltids ta igjen 😊 man blir aldri for gammel for det! Økonomien ordner seg også, du får stønad og sikkert hjelp og støtte av familien din. Du gjør hva du føler er rett:-) masse lykke til

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×