Gå til innhold
Anonym bruker

Bø sommerland, hvordan gjør man det praktisk?

Anbefalte innlegg

Anonym bruker

Vi skal dit i neste uke og har aldri vært der tidligere.

hva har man med seg utenom badetøy? Bikini eller badedrakt? Dusjer man før man bader? Må vi ha med håndkle? Hvor gjør vi av tingene vi har med oss? Hva har man på seg når vi spiser? (Føles liksom rart å spise i bikini?) hvor mange timer bør vi tenke at vi trenger der?

Andre ting som kan være greit å vite eller vi må tenke på? 

Anonymkode: de44c...42d

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anonym bruker

Det er låsbare skap. Alle vimser rundt i badetøy,  du kan godt spise i det.  Ta med håndkle.  Dusjer og separate skiftebåser i garderobene.  

Hvor lenge kommer an på alder på barna,  om de blir slitne. Nok å gjøre for en full dag, selv om parken er ganske nedslitt og shabby.

Anonymkode: 31ba7...085

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Vi hadde med oss litt mat (kjeks, vann, frukt etc.), maten er dyr og dårlig der syntes vi. Skal dere spise ville jeg bestilt pizza, gjerne på forhånd på nett (husk å veksle inn til bong i informasjonen).

Vi hadde for det meste tingene våre stående ved der vi satt, men det finnes oppbevaringsskap, og også små bokser bare til mobil/lommebok ol. Disse kan du låse deg ut og inn av. Koster hhv 70 og 30 per dag. Badedrakt/ bikini fungerer like bra. Vær tidlig ute (dvs. litt før åpningstid) om dere vil ha solsenger. Sklia Mot i Brøstet er populær så ta den med en gang dere kommer om dere vil prøve den, gjerne lange køer hele dagen. 

Msn må ikke ha badering, men har dere selv så ta med, dyrt å kjøpe i parken (vi ga 370 for tre stk). Kan være kjekt i bølgestrømmen.

Det finnes garderober, men vi skiftet bare på hotellet og hadde med klær (tok en shorts over bikinien). Dere må ha med håndkle. Det er butikk der, men det er dyrt å handle der. Det går fint å spise i badetøy, alle gjorde det så vidt jeg fikk ned meg.

Vi var der hele dagen, tiden går fort.

Anonymkode: ae04b...43c

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

All mat er elendig og overpriset forresten,  og servicen forferdelig og preget av at de sparer seg til fant på å ansette mest fjortenåringer. Så medbring gjerne.

Anonymkode: 31ba7...085

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her