Jump to content
byjentepålandet

Hva er det viktigste i et godt vennskap?

Recommended Posts

byjentepålandet

Jeg er 33 år gammel og kan telle vennene mine på en hånd. Det trenger ikke å være min egen en gang! Jeg kan bruke hånden til en kompis av gubben, han mistet først en finger da han og en klassekamerat skulle hogge ved som barn (gjett hvem klassekameraten var!) og senere mistet han en til da gifteringen hektet seg fast i noe på arbeid. Da gjenstår tre.

Det betyr altså at det er maks tre personer jeg regner som venner.

Jeg har aldri ansett meg selv for å være spesielt begavet når det gjelder å omgås andre mennesker, men jeg har jo blitt kjent med en del folk i løpet av livet likevel, så det er tydeligvis ikke der problemet ligger. Hvis det i det hele tatt er et problem, da. Stort sett er jeg fornøyd med tingenes tilstand, men det hender at jeg ønsker at jeg hadde hatt en venninne i nærheten. 

For meg handler vennskap, mer enn noe annet, om tillit. Om at man tror på hverandre mer enn man tror på rykter. Om at man holder sammen, uansett. Om at man har noen å snakke med, som aldri dømmer, som er glad i deg for den du er, og som stiller opp når det trengs. Og at alt dette går begge veier! 

Hva synes du er viktigst i et godt vennskap?

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×