Jump to content
Anemona

OSLO - Søker en lekekamerat til lille og en venninne til meg!

Recommended Posts

Anemona

Hei! Jeg er en 23 år gammel mamma som bor i Oslo, sammen med samboeren min og datteren min på 4 måneder. Jeg har ingen venninner med barn, og skulle så gjerne ønske at jeg hadde noen å snakke med om babygreier, og at lille får en lekekamerat, nå som hun begynner å bli større. Håper at noen tar kontakt! Still meg gjerne spørsmål om du lurer på noe.

 

EDIT: Jeg glemte å skrive litt om interesser! Jeg er glad å lage mat og bake, leser og skriver om alt mulig rart. Liker å gå turer. Har ungen som regel i bæresjal. Kan kose meg i mange timer med hekletøyet - er ikke like glad i strikking, men mest fordi jeg ikke helt får det til - men jeg prøver stadig vekk likevel. Jenta mi liker det babyer flest liker; plastdingser hun kan tygge på med gummene sine, bamsen og babygymmen er favorittene hittil. 

Edited by Anemona

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Anemona

Jeg klarer ikke redigere innlegget på nytt av en eller annen grunn. Men jeg blir eventuelt glad for å bare kunne chatte med noen, eller sende e-mails eller rett og slett brev! Jeg savner som sagt noen å snakke om babyting med. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×