Anonym bruker Skrevet 7. november 2014 #1 Skrevet 7. november 2014 jeg bruke som porsjonsformer? Glass, muffinsformer,kopper? Tåler de 180grader?? Anonymous poster hash: 60949...eed
Berta_78 Skrevet 7. november 2014 #2 Skrevet 7. november 2014 Tror jeg hadde gått for muffinsformer! Glass og kopper blir fort for høye sånn at fondanten faller for langt og splætter i stedet for å bli et herlig berg.
Anonym bruker Skrevet 7. november 2014 #3 Skrevet 7. november 2014 Har du muffinsbrett? Anonymous poster hash: 316d9...1b9
Gjest Syltebærtyttetøy Skrevet 7. november 2014 #4 Skrevet 7. november 2014 Miffinsformer i papir funker ikke, prøvd Du kan bruke en hel kakeform, blir litt mer kliss når man skal dele opp, men det funker Ellers fungerer skåler om du vet de tåler varme..
Anonym bruker Skrevet 7. november 2014 #5 Skrevet 7. november 2014 Har dessverre ikke muffinsbrett, bare papirformer... Kanskje fondant drømmen må leve til søndag, da er det jo farsdag og greier.... Anonymous poster hash: 60949...eed
Soon to be mum Skrevet 7. november 2014 #6 Skrevet 7. november 2014 Du har ikke noen kaffekopper som tåler en tur i ovnen da?
Anonym bruker Skrevet 7. november 2014 #7 Skrevet 7. november 2014 Sandkakeformer? Anonymous poster hash: ffa57...f62
Anonym bruker Skrevet 7. november 2014 #8 Skrevet 7. november 2014 Jeg bruker kaffekopper. Funker veldig fint. Anonymous poster hash: 56fc3...9cf
Anonym bruker Skrevet 7. november 2014 #9 Skrevet 7. november 2014 Jeg bruker kaffekopper. Funker veldig fint. Anonymous poster hash: 56fc3...9cf Men husk å smøre dem godt! Anonymous poster hash: 56fc3...9cf
labine Skrevet 7. november 2014 #10 Skrevet 7. november 2014 Jeg pleier å bruke store muffinsformer. Denne oppskriften pleier jeg å bruke: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/flytende-sjokoladekake-i-kopp. De store muffinsformene jeg pleier å bruke tar ca 1 dl (pleier å bruke en sånn måleskjeting som tar 1 dl - syns den er mye enklere å bruke for å ha over i formene enn spiseskjeer). Den oppskrifta er knallgod - og ikke akkurat slankekost...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå