Gå til innhold

Vil lage sjokoladefondant, men har ikke porsjonsformer. Hva kan


Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg bruke som porsjonsformer?

Glass, muffinsformer,kopper? Tåler de 180grader??

 

Anonymous poster hash: 60949...eed

Skrevet

Tror jeg hadde gått for muffinsformer! Glass og kopper blir fort for høye sånn at fondanten faller for langt og splætter i stedet for å bli et herlig berg.

Skrevet

Har du muffinsbrett?

 

Anonymous poster hash: 316d9...1b9

Gjest Syltebærtyttetøy
Skrevet

Miffinsformer i papir funker ikke, prøvd :P

Du kan bruke en hel kakeform, blir litt mer kliss når man skal dele opp, men det funker ;) Ellers fungerer skåler om du vet de tåler varme..

Skrevet

Har dessverre ikke muffinsbrett, bare papirformer... Kanskje fondant drømmen må leve til søndag, da er det jo farsdag og greier....

 

Anonymous poster hash: 60949...eed

Skrevet

Du har ikke noen kaffekopper som tåler en tur i ovnen da?

Skrevet

Sandkakeformer?



Anonymous poster hash: ffa57...f62
Skrevet

Jeg bruker kaffekopper. Funker veldig fint. 



Anonymous poster hash: 56fc3...9cf
Skrevet

 

Jeg bruker kaffekopper. Funker veldig fint. 

 

Anonymous poster hash: 56fc3...9cf

 

 

Men husk å smøre dem godt!

 

Anonymous poster hash: 56fc3...9cf

Skrevet

Jeg pleier å bruke store muffinsformer. Denne oppskriften pleier jeg å bruke: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/flytende-sjokoladekake-i-kopp. De store muffinsformene jeg pleier å bruke tar ca 1 dl (pleier å bruke en sånn måleskjeting som tar 1 dl - syns den er mye enklere å bruke for å ha over i formene enn spiseskjeer). Den oppskrifta er knallgod - og ikke akkurat slankekost...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...