Anonym bruker Skrevet 4. november 2014 #1 Skrevet 4. november 2014 Har melkesteamer hvor jeg kan lage varm melk og varmt melkeskum. Men alikevel får jeg ikke den fyldige cappuccino smaken. Det blir liksom bare kaffe med melk. Har prøvd med ulike mengder kaffe og melk. Har også prøvd med cappuccino-krydder. Noen som har noen gode tips og fremgangsmåter? Anonymous poster hash: 9f2c4...72d
Lusker_rundt Skrevet 4. november 2014 #2 Skrevet 4. november 2014 Du må bruke espresso, ikke vanlig kaffe:p espressoen må brygges under høyt trykk med egnet maskin eller bialettikanne
Anonym bruker Skrevet 4. november 2014 #3 Skrevet 4. november 2014 Du må bruke espresso, ikke vanlig kaffe:p espressoen må brygges under høyt trykk med egnet maskin eller bialettikanne Har brukt espresso fra nespressomaskin, er det ok? Hi Anonymous poster hash: 9f2c4...72d
Anonym bruker Skrevet 4. november 2014 #4 Skrevet 4. november 2014 til cappucino må du steame ekstra lenge, skummet må bli helt tykt. og det skal tilsette lite melk, mest skum Anonymous poster hash: 9ee01...993
Lusker_rundt Skrevet 4. november 2014 #5 Skrevet 4. november 2014 Du må bruke espresso, ikke vanlig kaffe:p espressoen må brygges under høyt trykk med egnet maskin eller bialettikanne Har brukt espresso fra nespressomaskin, er det ok? Hi Anonymous poster hash: 9f2c4...72d Så lenge den brygger skikkelig espresso, ikke bare kaffe av veldig mørkbrente bønner, så skal det være ok. Du skal få én "shot" med kruttsterk espresso. (Har aldri brukt nespressomaskin ) Og ja, melkeskummet skal være ganske tykt
Anonym bruker Skrevet 4. november 2014 #6 Skrevet 4. november 2014 Ok. Jeg syns nemlig melkeskummet blir altfor tykt og liksom må veltes ned i koppen Så det blir liggende oppå, det blir liksom ikke ordentlig blandet med kaffen. Skal melkeskummet først kanskje? Anonymous poster hash: 9f2c4...72d
Anonym bruker Skrevet 4. november 2014 #7 Skrevet 4. november 2014 Ok. Jeg syns nemlig melkeskummet blir altfor tykt og liksom må veltes ned i koppen Så det blir liggende oppå, det blir liksom ikke ordentlig blandet med kaffen.Skal melkeskummet først kanskje? Anonymous poster hash: 9f2c4...72d Nei espresso først:) hvor mye espresso tar du? Anonymous poster hash: aa917...58a
Anonym bruker Skrevet 4. november 2014 #8 Skrevet 4. november 2014 Hvilken melk bruker du? Det blir gjerne bedre om du bruker H-melk Skummet skal være mykt, ikke hardt, og hvis du steamer for lenge blir melken kokt og du får en kokt smak på kaffen. Anonymous poster hash: 4f945...825
Anonym bruker Skrevet 4. november 2014 #9 Skrevet 4. november 2014 Melken til cappuccino skal steemes slik at melken blir tykk og luftig. Blir ikke det samme med tynn varm melk med masse skum oppå, hvis su skjønner? Er ikke alle barristaer som klarer det heller.. Anonymous poster hash: 0ed50...5b0
Anonym bruker Skrevet 4. november 2014 #10 Skrevet 4. november 2014 Jeg tar det som er en espressokopp på maskinen, det er ikke så mye Melkeskummeren stopper av seg selv når den er ferdig, men kanskje jeg skal prøve å stoppe den litt før da? Har brukt lettmelk, skal prøve med helmelk Takk for gode tips HI Anonymous poster hash: 9f2c4...72d
Lusker_rundt Skrevet 5. november 2014 #11 Skrevet 5. november 2014 Jeg tar det som er en espressokopp på maskinen, det er ikke så mye Melkeskummeren stopper av seg selv når den er ferdig, men kanskje jeg skal prøve å stoppe den litt før da? Har brukt lettmelk, skal prøve med helmelk Takk for gode tips HI Anonymous poster hash: 9f2c4...72d Jeg tror ikke h-melk vil forandre smaken helt. Virker som om det egentlig er det at du bare ikke liker cappuccino så godt! Jeg elsker svart kaffe, og kan ikke fordra å ha sukker i. Men i cappuccino, eller latte, så må jeg ha enten brunt sukker eller sånn sirup i! ellers synes jeg det blir tamt. Kanskje det er det du må prøve på.
Anonym bruker Skrevet 5. november 2014 #12 Skrevet 5. november 2014 Hvilke typer fra nespresso bruker du? Jeg opplever stor forskjell etter hvilken jeg bruker Anonymous poster hash: 31894...67a
Anonym bruker Skrevet 5. november 2014 #13 Skrevet 5. november 2014 Jeg bruker en gullfarget, som det sto passet til cappuccino på hjemmesiden. Hvilken anbefaler du? Jeg liker cappuccino godt, men bare de jeg har fått på kaffebarer. Syns en del kafeer servere noe ala den kjipe jeg lager hjemme Pleier det være sukker i de man kjøper ute? Anonymous poster hash: 9f2c4...72d
Lusker_rundt Skrevet 5. november 2014 #14 Skrevet 5. november 2014 Jeg bruker en gullfarget, som det sto passet til cappuccino på hjemmesiden. Hvilken anbefaler du? Jeg liker cappuccino godt, men bare de jeg har fått på kaffebarer. Syns en del kafeer servere noe ala den kjipe jeg lager hjemme Pleier det være sukker i de man kjøper ute?Anonymous poster hash: 9f2c4...72d Nei skal ikke være sukker i de man kjøper, det tilsetter man selv. Haha...nei dette var weird
Anonym bruker Skrevet 5. november 2014 #15 Skrevet 5. november 2014 Jeg bruker en gullfarget, som det sto passet til cappuccino på hjemmesiden. Hvilken anbefaler du? Jeg liker cappuccino godt, men bare de jeg har fått på kaffebarer. Syns en del kafeer servere noe ala den kjipe jeg lager hjemme Pleier det være sukker i de man kjøper ute?Anonymous poster hash: 9f2c4...72d Nei skal ikke være sukker i de man kjøper, det tilsetter man selv. Haha...nei dette var weird Kanskje jeg bare må innse at jeg er talentløs til å lage kaffe hehe! Anonymous poster hash: 9f2c4...72d
Lusker_rundt Skrevet 5. november 2014 #16 Skrevet 5. november 2014 Jeg bruker en gullfarget, som det sto passet til cappuccino på hjemmesiden. Hvilken anbefaler du? Jeg liker cappuccino godt, men bare de jeg har fått på kaffebarer. Syns en del kafeer servere noe ala den kjipe jeg lager hjemme Pleier det være sukker i de man kjøper ute?Anonymous poster hash: 9f2c4...72d Nei skal ikke være sukker i de man kjøper, det tilsetter man selv. Haha...nei dette var weird Kanskje jeg bare må innse at jeg er talentløs til å lage kaffe hehe!Anonymous poster hash: 9f2c4...72d Haha.. Jepp! :-p
Anonym bruker Skrevet 5. november 2014 #17 Skrevet 5. november 2014 Til cappuccino syns jeg Roma er god. Den er ganske sterk og litt rundt på smak. Perfekt til cappuccino! Anonymous poster hash: 31894...67a
Collette Skrevet 5. november 2014 #19 Skrevet 5. november 2014 Har du prøvd med kaffemakermelk? Har sett den på Rem og Meny i hvert fall. 😊
Anonym bruker Skrevet 6. november 2014 #20 Skrevet 6. november 2014 Takk for flere tips Skal prøve disse også. HI Anonymous poster hash: 9f2c4...72d
Anonym bruker Skrevet 7. november 2014 #21 Skrevet 7. november 2014 Jeg fikk det til Takk for tips altså. Fant ikke denne melken, men kjøpte h-melk. Valgte en litt sterkere espresso, så steamet jeg melken og stoppet den før den var ferdig. Helte halvparten i koppen og steamet resten til melkeskum. Det ble veldig godt:) Anonymous poster hash: 9f2c4...72d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå