Gå til innhold
ini

Doppler

Anbefalte innlegg

ini

Noen som har prøvd doppler for å prøve å finne hjertelyden til småttisene her inne? Hvor tidlig har du i så fall funnet den?

Jeg har kjøpt en som forhåpentligvis kommer i posten i morgen eller mandag :) Er en Sonoline doppler. Gleder meg sånn til å prøve, men regner med det er en god sjanse for at jeg ikke finner hjertelyden, er 9 uker i morgen. Men så hjerteslag på UL for to dager siden, så ingen krise om jeg ikke finner dem med det samme :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

ina86

Jeg vurderer også å kjøpe en slik. Er bare så redd for at jeg skal bli urolig om jeg ikke finner den en dag:-p Hvor kjøpte du din? Fel gjerne erfaringer mår du har fått den!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ini

Jeg fikk den i posten i dag, kjøpte brukt på finn.no :)

Og etter noen minutter leting, og etter at jeg hadde sjekket hva som var min egen puls (på 72) fant vi lillingen sin <3 Den lå på 150-160, så ingen tvil om at det var babyen, hørtes helt forskjellig ut fra min. Vi fant den tre ganger, første gangen stakk den av etter litt, andre gangen måtte jeg bare le og da flyttet dopleren seg, og siste gangen lå jeg og hørte på den i fem minutter! :strix:

Absolutt verd det, og veldig, veldig fint å kunne høre fremover :)

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AHENG

Hvor mye koster det?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ini

Jeg kjøpte min brukt, men ser at de har samme doppler på billige-tester.no til 899:

http://www.billige-tester.no/sonoline-fetal-doppler-p-148.html

 

Ganske dyr, men tipper man får solgt kjapt når man er ferdig :)

 

Nå har det blitt litt morgenrituale for meg å "hilse på" knøttet med doppleren, ganske trivelig måte å starte dagen på :) Det varer kanskje ikke så veldig lenge, men koselig lell. Var litt redd jeg skulle bli hysterisk om jeg ikke fant hjertelyden, men det har jeg ikke blitt. Har jeg ikke funnet den har jeg bare ventet noen timer eller en dag, og så prøvd på nytt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mammatiljens

Det er Angelsounds som går for å være den beste og tryggeste. Jeg kjøpte min her: http://www.angelsounds.no og jeg betalte under 400 kroner inkludert frakt. Har fått enormt mye glede av den og har brukt den 1 gang i uken hittil. Enkelt å finne lyden er det også.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her