Gå til innhold

Saft...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Driver og lager saft av all bæra jeg plukka i høst - solbær, bringebær, rips og litt tyttebær ble det visst også med...nå er alt snart ferdig gjennom saftkokeren så da gjenstår det bare å koke det opp med sukker, men hvor mye sukker skal jeg ha per liter? Noen som kan hjelpe meg litt....?



Anonymous poster hash: cfeff...50c
Skrevet

Oj. Jeg pleier å ta oppi bærene også bruker jeg 1/2 kg sukker per kilo med bær. Hvis bærene er søte, så tar jeg mindre sukker. Men jeg pleier å ta sukker og bær lagvis i saftkokeren... Da er det bare å tappe i flasker jeg har hatt i stekeovnen på 100 grader og kirke med kirker som er kokt i vann. Aner ikke hvor mye sukker du skal ha om du lar saften renne igjennom først og så koke opp med sukker. Mulig 100 gram per liter eller noe? Anbefaler å smake til..

 

Anonymous poster hash: e6338...523

Skrevet

ble 400 g per liter. I kokeboka jeg fant sto det 300 g per liter, i svigermor sin sto det 500 g per liter ripssaft. Begynte med 300, men siden det var såpass mye rips trengtes det 400 g...



Anonymous poster hash: cfeff...50c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...