Gå til innhold

jeg har sånn oksekjøtt/ grytebiter, some rferdig oppskjært, de har ligget i fryseren. skal steke nå, men ser det er litt mørkt inni kjøttet,


Anbefalte innlegg

Skrevet

nesten sånn grønnskjær, er det ødelagt eller? det er fryst ned rått og innenfor holdbarhetsdatoen, ligget i fryseren i 22 dager..



Anonymous poster hash: aad5a...45c
Skrevet

Kast det, eller bli syk



Anonymous poster hash: 8fa74...ccc
Skrevet

Trenger du å spørre om kjøttet er dårlig om det er grønt inni? Hehe :) Søt da.

Hater å kaste mat selv, og spesielt kjøtt, men her tror jeg ikke du har noe valg altså.



Anonymous poster hash: 78a44...305
Skrevet

 

Trenger du å spørre om kjøttet er dårlig om det er grønt inni? Hehe :) Søt da.

Hater å kaste mat selv, og spesielt kjøtt, men her tror jeg ikke du har noe valg altså.

 

Anonymous poster hash: 78a44...305

 

det var ikke skikkelig grønt,men grønnskjær, det luktet ikke vonst, og jeg ringte og snakket med en kokk i en kjøttdisk, han sa at kjøttbiter som ligger inntil hverandre kan få litt grønnskjær og at det ikke er farlig om det ikke lukter vondt. HI

 

Anonymous poster hash: aad5a...45c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...