skinnfilla Skrevet 10. juni 2013 #1 Skrevet 10. juni 2013 Skal lage med litt forskjellige på sommeravslutning , og vil lage noen med eple, kanel og sukker. Skal sukkeret også på før steking? Eller smelter det bare ? Sånn perlesukker...
Anonym bruker Skrevet 10. juni 2013 #3 Skrevet 10. juni 2013 Perlesukker må du ta på før steking for at det skal sitte på muffinsen. smelter ikke. kan alltids ha det på etter steking, men da faller det nok av igjen så fort du bikker på de.. Anonym poster: 6873df2dea7df3f6dedaa4279f0ecc44
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå