Anonym bruker Skrevet 3. januar 2013 #1 Skrevet 3. januar 2013 Jeg pleier å bake brød, men er faktisk usikker på hvor lenge det holder seg bra. Jeg har alltid kastet det etter 2 dager om det ikke er oppspist. Noen sier det er mye, mens andre sier det er alt for lite. Hva med dere, og hvordan oppbevarer dere det? Anonym poster: 74e626ef81a1a1aa2cb5e70ce0c614d2
Gjest Gullguttene Skrevet 3. januar 2013 #2 Skrevet 3. januar 2013 Vi fryser ned brød i skiver og tar opp akkurat det vi trenger, da blir ingenting kasta. Tror ikke jeg ville spist brød som var mer enn to dager gammelt selv, eller om det var tørt.
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2013 #3 Skrevet 3. januar 2013 Så smart det var da! Det har jeg ikke tenkt på, men da er jo brødet sikkert alltid godt når vi skal ha det Anonym poster: 74e626ef81a1a1aa2cb5e70ce0c614d2
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2013 #4 Skrevet 3. januar 2013 Jeg pleier å kjøpe nytt brød annenhver dag, hvis vi ikke spiser det opp raskere. Anonym poster: fa31523a02f500a5b3fbba68a3766545
Anonym bruker Skrevet 3. januar 2013 #5 Skrevet 3. januar 2013 3 dager. Anonym poster: f916730bb0dea56c02ce308187cddd23
Gjest peacock Skrevet 3. januar 2013 #6 Skrevet 3. januar 2013 Altså, det kommer mugg på brødet når det er for gammelt, men ofte er det tørt som sandpapir før da. Holder som regel maks 2-3 dager her i huset, rugbrød noe lengre. Rema har akkurat fått rugbrød som er kjempegodt, så nå går det bare i det .
Gjest Skofantomet Skrevet 3. januar 2013 #7 Skrevet 3. januar 2013 Kun storebror som spiser brød her, så fryser ned ferdig oppskjærte skiver
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå