Anonym bruker Skrevet 25. november 2012 #1 Skrevet 25. november 2012 Hvis man lager den lilli julaften og varmer den i biter i ovnen med pølsernog medisterkakene? Blir den tørr? Anonym poster: 27ccb18884da3cac57c6e4f18436f0b9
Anonym bruker Skrevet 25. november 2012 #2 Skrevet 25. november 2012 Nå spiser ikke jeg så mye ribbe, men vi varmer alltid opp restene 1.juledag.. så vil tro det går fint.. Anonym poster: cce3e16d58e55b7ee83c8f200916c1d8
1h11h1 Skrevet 25. november 2012 #4 Skrevet 25. november 2012 Det eg det vi pleier å gjøre! Blir ikke tørr, men slipper litt av det dissende fettet som er etter 1 gangs steking:))
Anonym bruker Skrevet 25. november 2012 #5 Skrevet 25. november 2012 Oppvarmet ribbe blir tørrere, jeg synes det er stor forskjell, ville aldri verden servert oppvarmet mat fra dagen før på selveste julaften! Anonym poster: 0c1d757af7dab14e712acebca345b9de
Love my kidz Skrevet 25. november 2012 #6 Skrevet 25. november 2012 Min mor har alltid delt opp ribba i serveringsbiter og så langtidsstekt de. Pakker de i folie og fryser de. Fryser også fettet. Så på julaften tiner de først på benken, så varmer hun de opp i ovnen, i folien, sammen med medisterkakene og pølsene. Hun steker ribba såpass at stykkene blir brune og faste istedet for grå og geleaktig. Svoren blir IKKE sprø da.. men det savnet vi aldri i barndommen hehe for vi visste ikke om det Synes ikke det blir tørt, er det du spør om. Jeg vil tro at du kan gjøre det på den måten du beskriver. Men pakk det godt inn i folie og gjem på fettet. Tror jaggu jeg skal gjøre det samme, blir jo mye mindre å følge med på på julaften
moota m storebror&lillebror Skrevet 25. november 2012 #7 Skrevet 25. november 2012 Hvis du ikke har god erfaring med det kan det bli tørt. Jeg hadde nok ikke tatt sjansen på dette som 1. gangsforsøk på julaften, men det blir opp til dere
Caprica Skrevet 25. november 2012 #8 Skrevet 25. november 2012 Jeg gjør det, den.blir veldig saftig og god!! Men.jeg dekket den til.med folie med en gang den var ferdigstekt for å holde på fuktigheten og satte den kaldt.
Anonym bruker Skrevet 25. november 2012 #9 Skrevet 25. november 2012 Vi skal steke den dagen i forveien dette året, da vi har hørt fra flere eldre damer som har gjort dette i mange år og verken fått ribba tørr eller svoren dvask. Vi skal ihvertfall prøve Anonym poster: 64ba097aa189e7ba8dc93b8fa749b389
Himmel og hav Skrevet 25. november 2012 #10 Skrevet 25. november 2012 Varm det opp under folie, så blir det bra. Jeg gjør alltid det, og ribba mi har aldri vært tørr.
Frk Vims Skrevet 25. november 2012 #11 Skrevet 25. november 2012 Nydelig synes jeg - men vi bruker ikke svor i det hele tatt da. Gjør det alltid slik, bortsett fra at vi gjerne har hatt den i fryseren også først;)
Anonym bruker Skrevet 25. november 2012 #12 Skrevet 25. november 2012 Det var nettopp det disse gamle damene også gjorde, hadde folie over for å bevare fuktigheten. Anonym poster: 64ba097aa189e7ba8dc93b8fa749b389
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå