Jump to content
VestlandsPrøver

Termindato!

Recommended Posts

VestlandsPrøver

Jeg fatter ikke helt dette m termindato! Jeg vet jo, med 100% sikkerhet når siste mens var, men har til nå fått 3 ulike datoer! De spriker ikke mer enn 4 dager totalt, men er jo forskjell på hvor langt jeg har kommet etter de ulike datoene! Så spørsmålet er, skal jeg rette meg etter mensen eller etter termin når jeg ser på hvor langt jeg er på vei? Syns det blir veldig rart å si at jeg er lenger på vei enn det som er teknisk mulig og syns det heller er bedre at jeg ender skjevt på slutten siden han uansett selv bestemmer når han vil ankomme, men samtidig vil jeg jo gjøre det riktig i forhold til undersøkelser og slikt!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

najaden

Du forholder deg KUN til datoen som blir satt på UL rundt uke 18. Fire dager forskjell, er ikke mye.

 

Mensdatoen er det man går ut ifra før uke 18. Siden ikke alle sykluser er like, vil ikke nødvendigvis mensterminen være korrekt. Om du hadde EL på dag 11, vil termindatoen bli en annen enn om du hadde el på dag 18 (begge er like mulig).

Share this post


Link to post
Share on other sites
VestlandsPrøver

Så dermed hopper jeg plutselig 4 dager frem på kalenderen altså?? Gjør jo ingenting det for da er jeg allerede kommet over halvveis!! :-D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ele

Ja, jeg har innretta meg etter UL-termin nå, selv om jeg vet akkurat når befruktning skjedde (prøverør) så endte jeg opp med å få flytta termindato fra 10. til 5. februar, kommer litt an på hvor fort egget festa seg og begynte å utvikle seg også. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...