Jump to content
Sign in to follow this  
Anonym bruker

03.05.2013 <'3

Recommended Posts

Anonym bruker

Det var datoen vi hadde startet å telle ned til, den magiske datoen for et nytt medlem av familien, et lite nurk å skulle føde. Og nå.. Nå sitter vi igjen med viten om hva vi har mistet. Denne gangen var prøve perioden på "kun" 2 år, etter 2 forferderlige år, klarte "vi" det..Så kom blødningene igjen i helga. Føler meg så forådt av egen kropp! Dette er vår 4 SA på de 2 årene, i tillegg har vi 7 SA og 4 MA, + 3 fødseler i uke 21, 25 og 31 bak oss, hvor vi har sittet tomhendte igjen. Føler meg så ufattelig lei, og håpet om at barnet vårt skal få søsken svinner henn. Merker jeg starter å gå lei,føler det har blitt for mye sorg og smerte ut av dette, og når ungen er 6 år, snart 7, så kan man jo starte å lure på hva slags søsken forhold de vil få?!

Føler meg maktseløs. Må man virkerlig gjennom så mye smerte, for å innse at ens egen kropp er totalt ubrukelig som rugekasse?!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Luddes mamma

Kjære deg.

Så trist å lese at du har mistet - igjen. Det er så utrolig urettferdig... Har du fått noen svar på hvorfor du har mistet så sent 3 ganger?

 

Selv har jeg akkurat mistet for 9:e gang. Nå sist i uke 17 for litt over 1 uke siden :-(. En liten jente med kromosonfeilen Triploidy - igjen. Samme sak skjedde i uke 14 for 4 år siden. Har også hatt 5 SA og 2 MA mellom uke 5-10...

Har en gutt som snart blir 7 år (takk gudene for han), men håpet om et søsken forsvinner sakte med sikkert for hver gang det går til helvete. I dag har jeg i tillegg fått vite at jeg har 3 små fibroids (svultser) i livmoren. Jippi...

 

Det er nok ingen trøst - men du er ikke alene om og føle deg maktesløs og mislykket som "rugekasse". Kunne ikke ha sagt det bedre selv. Håper du har en bra mann som holder godt rundt deg nå som livet atter igjen viser seg fra sin dårlige side.

 

Stor klem fra meg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker
Kjære deg. Så trist å lese at du har mistet - igjen. Det er så utrolig urettferdig... Har du fått noen svar på hvorfor du har mistet så sent 3 ganger? Selv har jeg akkurat mistet for 9:e gang. Nå sist i uke 17 for litt over 1 uke siden :-(. En liten jente med kromosonfeilen Triploidy - igjen. Samme sak skjedde i uke 14 for 4 år siden. Har også hatt 5 SA og 2 MA mellom uke 5-10... Har en gutt som snart blir 7 år (takk gudene for han), men håpet om et søsken forsvinner sakte med sikkert for hver gang det går til helvete. I dag har jeg i tillegg fått vite at jeg har 3 små fibroids (svultser) i livmoren. Jippi... Det er nok ingen trøst - men du er ikke alene om og føle deg maktesløs og mislykket som "rugekasse". Kunne ikke ha sagt det bedre selv. Håper du har en bra mann som holder godt rundt deg nå som livet atter igjen viser seg fra sin dårlige side. Stor klem fra meg

 

Vi vet ikke hva som har hendt, ingen av fosterene har hatt noen feil, men jeg hadde prematurrier fra uke 26 med ungen vår også, så det ligger nok i meg, enda de ikke vet konkret. Det å bli gravid er "lekende lett", men det å klare å bære barnet i rett mengde mnd, det virker totalt umulig for kroppen min, mistet 4 turer før vi fikk barnet vårt også.

Jeg føler meg bare ferdig, og denne gangen vurderer jeg å droppe noe videre prøving. Mannen er litt skuffet, men han forstår meg godt, det er jo jeg som må gjennom det fysiske, og det verste psykiske hver gang, og det tærer. Han er forståelsesfull, og stiller opp 100%for meg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...