Jump to content

Flere som opplever svingende symptomer?


hjerter4

Recommended Posts

hjerter4

Er 8 uker i morgen. Har frem til for noen dager siden hatt til dels svært ømme bryst og sterke mensmurringer/"tak", særlig etter arbeidstid. De siste dagene har symptomene avtatt, har "bare" litt tretthet igjen.. Flere som har opplevd at symptomer kommer å går? Jeg var på tidlig ul for under en uke siden å fikk se et bankende hjerte, så prøver å berolige meg selv med at symptomer som kommer å går er helt normalt.

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Ele

Har hørt at det er veldig vanlig med svingende symptomer, så det står nok bra til allikevel! :)

Selv har jeg ikke lenger noe særlig stikkinger i livmor, men jeg hadde veldig mye av det de første ukene! Ellers har puppene vært jevnt vonde og kvalme og sult begynner å komme nå, er 8+4 i dag!

Link to post
Share on other sites
hjerter4

Det er vel bare å prøve å nyte at kvalme og slike symptomer er fraværende, heller enn å bekymre seg hele tiden ;) Prøve prøve prøve

Link to post
Share on other sites
solhilsen

Jeg er 8 uker til torsdag (skal ha min første UL da). Har hatt veldig ømme bryster noen uker, som forsvant i går. Hadde ikke forventet at ømheten skulle forsvinne så fort.. Er fortsatt kvalm og veldig slapp og trøtt. Men klarer likevel ikke å slappe av før jeg har vært på UL og sett at det er liv.

Link to post
Share on other sites

Annonse

*venter en liten gutt feb*

her opplever jeg å noen dager uten symptomer mens andre dager har jeg fult opp hele dagen, men sliter tilstadighet med disse murringene.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...