Gå til innhold

Tips til fyll til lefseruller og kan de lages kvelden før??


Anbefalte innlegg

Skrevet

skal lage med laks og snøfrisk med dill...andre forslag?:)

Skrevet

Rømme, spekeskinke og vårløk i tynne strimler.

 

Snøfrisk med sopp, fenalår og ruccola.

Skrevet

philadelpia, strandaskinke og ruccola:)

Gjest Mentha & Junior
Skrevet

Snøfrisk, roastbeef og vårløk, evt sennep.

Vi brukte snøfrisk, røkelaks og vårløk, i tillegg til den jeg nevnte over, og så hadde vi en med ost og skinke (men det var fordi det var barn med). Du kan evt bruke en god serranoskinke og en litt skarp ost. Evt skinke med en melonbit.

 

Men av egen erfaring så var det lakserullene som forsvant først.

Skrevet

Hva slags lefser bruker dere?

Skrevet

Takk for tips:) Kan jeg lage de kvelden før?

 

Hi

Skrevet

Jada. Pakk dem i plast og legg dem i kjøleskap så går det fint. Det eneste er at om du bruker ruccola så kan den bli litt slapp.

Skrevet

Jeg ville laget det samme dag. Den blir vassen og klissete om den ligger.

Går fort å lage om du har alt klart.

Skrevet

Baguettskinke/pastrami, piladelphia og røkt paprika(får kjøpt på glass) eller vårløk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...