Anonym bruker Skrevet 15. februar 2012 #1 Del Skrevet 15. februar 2012 Skal spises på lørdag :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aiva j121110 og en i mai13 Skrevet 15. februar 2012 #2 Del Skrevet 15. februar 2012 Fryse! Jeg pleier å lage en veldig god med kefir og natron (fra søteliv.no eller hva nå adressen er). Den egner seg i hvert fall veldig godt til frysing. Tror en "vanlig" kanskje rekker å bli litt tørr innen lørdag?! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå