Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #1 Del Skrevet 9. desember 2011 Holder det med bare kokesjokolade? Og hvis jeg smelter den i mikroen, vil ikke den da stivne fort i bollen før jeg rekker dyppe alle kulene? Tenkte å dyppe ca halve kula, bør jeg legge den siden med eller uten sjokolade ned når de skal stivne? Og er det noen andre tips jeg bør huske på? :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #2 Del Skrevet 9. desember 2011 Mørk kokesjokolade holder lenge. Des lysere des vanskeligere er det å få den til å stivne. Om du fryser marsipankulene først vil sjokoladen stivne fort. Vær forsiktig om du smelter i mikro, det kan svi seg slik at sjokoladen blir kornete. Det beste er vannbad om du alri har gjort det før. Da kan man ikke gjøre feil så lenge man ikke får vann/damp i sjokoladen. Dypp, løft, la renne av og sett på rist eller plate+bakepapir, evt dypp og hold den til sjokoladen er stivnet på den fryste marsipanen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #3 Del Skrevet 9. desember 2011 Tusen takk for svar!! :-) Vannbad er nok selvsagt mye lurere, for da kan jeg jo bare ha bollen med sjokoladen stående i vannbadet mens jeg holder på. Mmm, dette skal bli deilig:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #4 Del Skrevet 9. desember 2011 Jeg bruker alltid freia melkesjokolade jeg syntes den er best den stivner i kjøleskapet, og mår du smelter den i mikroen holder den seg flytende i sikkert 30 min. Om ikke mer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #5 Del Skrevet 9. desember 2011 Dette skal jeg gjøre etterpå. Har kjøpt inn marsipan og Freia kokesjokolade!! Gleder meg til en smakebit ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #6 Del Skrevet 9. desember 2011 du kunne jo evnt kjøpt myk nougat også og hatt det inni marsipankulene. Det + dyppe de i sjokolade = SUPERGODT! Ikke nugatti altså hehe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 9. desember 2011 #7 Del Skrevet 9. desember 2011 Ha litt Flott eller Delfiafett i sjokoladen, da stivner den uten å bli sånn ekkelt hvit, og du sliper å servere noe som ser ut som mugne maripankuler! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå