Jump to content

Hvor mye har dere lagt på dere??


malko

Recommended Posts

malko

Hvor mye har dere lagt på dere?? Her øser kiloene seg på :-( Men er godt vant, da jeg har lagt på meg over 20 kg i første svangerskap og 30 kg i nr 2, håper det ikke blir 40 den her gangen... Godt man er et vandrende meieri etterpå, så man får av seg d meste!

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Slusa

Jeg skal ikke amme, så mister ingen "gratis" kilo der gitt... Jeg er på -1kg nå. Gikk ned 7 kg den første mnd, og har gått opp 6 kg igjen.. Med de to andre la jeg på meg 25kg :(

Link to post
Share on other sites
GuttenMin09 ♥ Jentebaby i 2012

Lagt på meg 6 kilo til nå, uke 24 i dag:).. Kiloene begynte å komme i uke 15. De to siste ukene har eg godt opp 0,5 kilo, så håper at det stagner nå.

La på meg mest rundt uke 20 med første mann også,så stagnet det etterhvert. Håper det er likt denne gangen. Med første mann gjikk eg opp 9 kilo, men blir vell litt mer denne gangen rekner eg med. Spennende å se :)

Link to post
Share on other sites
itb

jeg har gått opp 800 gram. Har noe å ta av, men fordøyelsen min funker mye bedre nå enn før jeg ble gravid, jeg har ikke kastet opp i det heletatt og jeg har ingen usunne cravings, meeeeen, jeg bare venter på kiloene.. tidligere har jeg jo gått opp bare jeg ser på en brødskive...er 22+3

Link to post
Share on other sites

Annonse

RockMama

Uke 25, opp 9 kg. Bryr meg lite - det renner av (gjorde ihvertfall det sist), og mannen syns jeg er så fin og frodig som gravid, er tynn ellers ;)

 

Hvor mye har HI lagt på seg da?

Link to post
Share on other sites
nuttenutt1234:)

Jeg er i 23. uke, og har lagt på meg 1 kg... Er ikke dette lite? Jeg ser jo at det er store forskjeller her, men synes snart at jeg burde legge på meg litt mer, står jo i så mange gravidkalendere at det er vanlig med vektøkning på 5 - 7 kg nå....

Link to post
Share on other sites
klatrejenta

Heisann

 

Her raser også kiloene på (i hvertfall når man regner % utfra normalen).

 

Veier opprinnelig 50 kg og har lagt på meg 8 kg (veier nå 16% mer av min normale vekt).

 

Er 26 + 3 og ettersom jeg ennå driver å klatrer så merker jeg fort at kroppen veier endel mer og at hodet mitt fortsatt tror at jeg veier 50 kg og blir overrasket hver gang hvor mye mer jeg må ta i for å komme meg oppover i veggen. Blir uansett veldig effektive treningsøkter siden jeg fort blir både andpusten og svett.

Link to post
Share on other sites
BettyBoob

uke 27, lagt på meg 6,5 kg. Akkurat like mye som på samme tid i forrige sv.skap :) Tilsammen forrige gang ble det nøyaktig 12 kg. Satser på det denne gangen og!

Link to post
Share on other sites
Rose -3. troll i 2012

24+5 og opp 3 kg. Det er akkurat halvparten i forhold til svangerskap nr 1. Den gang gikk jeg opp 10 kg, og var ikke overvektig.

 

Denne gang er jeg overvektig og skal være lykkelig om jeg bare går opp 5...

 

I både svangerskap nr 1 og 2 raste jeg ned 13 kg i løpet av de 2 første mnd, og håper å gå opp minst mulig og rase ned 13 kg...

 

Er jeg så heldig (opp 5 ned 13) så er jeg endelig nede på normal BMI igjen...Men vil likevel ha 8-10 kg til jeg skulle ønske å gå ned.....

Link to post
Share on other sites

Annonse

Sletta

Forrige svangerskap (tvillinger) gikk jeg ned en kilo. Skal sies at de ble tatt ut i uke 27+3. Ikke dårlig form i det hele tatt.

Nå er jeg i uke 24, og jeg har gått ned ca åtte kilo - ikke dårlig form i det hele tatt nå heller.

Link to post
Share on other sites
Drømmeprinsen<3

lagt på meg 13 kg, er inne i uke 27... men håper kiloene raser av etterpå, verre med mannen som er gått opp 8 kg :) he he..

Link to post
Share on other sites
malko

He he det er vel litt værre med mannen å ta av ja tenke jeg :-)

jeg har gått opp 12 kg, og det føles ikke bra... Alle klærne strammer her og der, men har kjøpt en del gravid klær nå, så det går bedre... Noen som vet om nå gravid klær butikk som ikke er alt for dyr? Utenom HM. Må vel prøve å finne noen fine juleklær ;-)

Link to post
Share on other sites
ninikka

heisann..jeg er innom her ifra tid til annen, men ike vært aktiv.....jeg er også på utkikk etter noen fine gravidklær til julen....har vært på HM og kjøpt noe, men kunne tenkt meg noen bukser som er litt fine...topper finner jeg alltids......

 

jeg er i uke 29 nå og jeg er fremdeles på -2kg....jeg har noen kilo fra før, så verken jeg eller jordmor klager.......så nå må jeg bare møte julen og målet mitt er å gå opp maks 2kg i julen..har store planer om å gå masse tur....i forrige svangerskal gikk jeg opp 28kg....og mistet 12 under fødselen, men så sa det stopp.....men da var jeg bra slank når jeg ble gravid også.....ha en super dag alle sammen

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
GuttenMin09 ♥ Jentebaby i 2012

er 32+2, og opp 11 kilo, merker at vekta ikke går like fort opp nå når eg passer mer på hva eg putter i munnen ;)

Link to post
Share on other sites
klatrejenta

Har nå (34+3) gått opp 13 kg dvs. 5 kg siden sist jeg svarte på tråden for 8 uker siden... ligger vel ann til å ende opp på ca 17 kg totalt.

Link to post
Share on other sites
RockMama

Ja, nå kommer kiloene for fullt.

14,5 kg til nå ;) og 2,5 av de var på én uke!

 

Spent på kontrollen i morgen, har ikke vekt hjemme. Mistenker at kroppen har begynt å lagre en del vann allerede, 32+4 i dag.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...