Anonym bruker Skrevet 20. september 2011 #1 Del Skrevet 20. september 2011 Og har noen en hemmelighet som får den til å bli ENDA bedre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. september 2011 #2 Del Skrevet 20. september 2011 Jeg koker kjøttet en halvtimes tid før jeg tilsetter kålen. Evnt. lar bare litt av kålen koke med fra starten. Koker tilsammen 2- 2.5 timer. Drysser hvetemel mellom hvert lag. Bruker havsalt og hele pepperkorn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. september 2011 #3 Del Skrevet 20. september 2011 Jeg gjør det samme som deg;) - dvs. jeg koker kjøttet til det har sluppet beina. I tillegg serverer vi aldri fårikålen samme dag som den er kokt, den er aller best dagen etter som oppvarmet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. september 2011 #4 Del Skrevet 20. september 2011 Tusen takk, da prøver jeg det :-) HI Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå