Gå til innhold

Hvor lenge skal fårikål koke?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg koker kjøttet en halvtimes tid før jeg tilsetter kålen. Evnt. lar bare litt av kålen koke med fra starten. Koker tilsammen 2- 2.5 timer. Drysser hvetemel mellom hvert lag. Bruker havsalt og hele pepperkorn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gjør det samme som deg;) - dvs. jeg koker kjøttet til det har sluppet beina.

 

I tillegg serverer vi aldri fårikålen samme dag som den er kokt, den er aller best dagen etter som oppvarmet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...