Anonym bruker Skrevet 18. september 2011 #1 Del Skrevet 18. september 2011 altså sammen med gele-lokket. Sist jeg gjorde dette brukte jeg blåbær og når jeg la på blåbærene og helte gele over hadde en del av formasj kremen løsnet etter jeg la på blåbærene så det ble hvite prikker i geleen. Hvodan unngår jeg dette? Helle over gele først og deretter legge jordbær oppi? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. september 2011 #2 Del Skrevet 18. september 2011 Hei! Tror du bare må la fromasjdelen stivne skikkelig først så ville jeg gjort som du gjorde sist med å legge jordbærene først så helle over geleen. Skal ikke komme hvite prikken om kaka er stiv nok. Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå