Gå til innhold

Rart at dame på 30 har kjæreste på 25?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Min svoger er sammen med en dame som er eldre enn moren hans. De ser ut til å ha det veldig bra sammen og har bodd sammen i over 15 år nå. Det mest utrolige er at hun er sprekere enn ham.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den aldersforskjellen er ingenting. En slektning av meg skal snart gifte seg med sin kjæreste som er 10 år yngre enn henne (hun er litt over 40, han er litt over 30). Ingen, bortsett fra henne selv, som noen sinne har brydd seg om det.

 

Jeg sier som de andre her, be slektningene dine skjerpe seg. Det er DE som er teite.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg reagerer på sånt! Tenker at enten er dama veldig umoden og lite oppegående for alderen, eller så må han gutten være helt sykt moden for sin alder (noe som er sjeldent at de faktisk er).

 

Synes faktisk det er ekkelt med damer som går etter gutter som er så mye yngre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke la andre ødelegge for dere, det kan du virkelig komme til å angre på. Her er forskjellen enda større, jeg er 15 år eldre enn han og i april får vi vårt første barn. Slå den du!

 

Folk får si hva de vil, men vi har det velig fint sammen. Og han er voksen for aldren og jeg er nok heller barnslig for alderen, så vi møtes omtrent på midten :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var selv sammen med en på 25 da jeg var 30. Er 32 nå og forloveden er 2 år yngre. Svigemor er sammen med en som er flere år yngre. Er man glad i hverandre og det ikke går utover noen eller er ulovlig ser jeg ikke noe problem. Det er da opptil en hver og 5 år da ikke mye :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...