Gå til innhold

Vil dere hjelpe en småbarnsfamilie med å bli sett?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nei, så når du kaller meg dum så er du vel dum selv også, i følge deg selv! HAHA er det mulig.

 

Jeg ser ned på folk som kjøper eldgamle hus de ikke greier å fikse selv. Folk som må tigge om stemmer på internett for å få fikset taket på huset. Huff, jaja lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg synes virkelig synd på deg 11:47 som er blottet for empati. I've got news for you: Vi har pusset opp innvendig til den nette sum av 500 000 kr og dette innbærer nytt elektrisk anlegg, rørsystem osv. Vi hadde til og med kjøpt taket, men da det viste seg at skjult under alt av takstein/papp, lekter, undertak ventet en pillråtten konstruksjon ja da meldte problemene seg også! Håper karma kommer å biter deg i ræva en dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åherregud for noen nek av noen kjærringer her inne!! Aldri gjort en feil og er sååå perfekte at de nesten trur det selv, men egentlig har de så mye komplekser at de får vondt bare av å se på seg selv.

 

Stå på Hi, har stemt, og masse lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du, Lillian, jo flere svar du kommer med her, jo mer blir jeg overbevist om at dette var tankesløst fra deres side, og jeg kommer ikke til å stemme. Du er direkte frekk mot alle som ikke svarer det du vil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annie: 12:27 - Direkte frekk? Ja, den satt virkelig! Jeg har prøvd å forklare gang på gang hvorfor vi utsatte dette, hva skadene kom av osv. men det synker jo ikke inn hos noen av de som mener det motsatte. Dessuten er det ikke jeg som kaller noen dum, uansvarlig og idioter så hvem er det som er frekk her?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjære vene da damer! Les svarene hennes før dere kaller henne dum og lot vente med taket. De viste ikke om feilen da dette ble avdekket da de skulle begynne med taket. Hun skriver også at de er igang med eierskifteforsikringen.

 

LES FØR DERE KJEFTER!

 

Har stemt på dere. Lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Greit nok at dere ikke visste omfanget av takskiftet... Men dere visste jo at dere ikke hadde god kompetanse til en slik oppussing ! Og når man kjøper et gammelt hus, spesiellt et som allerede krever omfattende oppussing, så MÅ man regne med at det dukker opp en del ting underveis... Med tre små barn, et allerede begrenset budsjett og en wannabe handyman burde dere kanskje tenkt dere litt bedre om før dere kjøpte? Skjønner at dere muligens fulgte den storedrømmen her, men man må desverre tenke litt selv også ! Fryktelig trist ogvanskelig situasjon dere er kommet opp i, jeg føler faktisk virkelig med dere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annie 14:55 - Igjen, et så omfattende skadeomfang er umulig å forutse når man kjøper, uansett om det er et eldre hus eller et nyere. Eldre hus er gjerne 10 x mer solid og står lenger enn et nyere hus pga trevirket som i sin tid ble brukt. Disse skadene som jeg har nevnt ovenfor er ikke normale skader du finner på eldre hus ei heller nyere, det er rett og slett en mennskelig svikt. Her har ikke tidligere eiere tenkt før de begynte med isolering/tetting i sin tid eller hva det nå enn var de forsøkte å gjøre. Uansett, tidligere eiere har holdt tilbake opplysninger om dette som ikke en gang takstmann som takserte huset visste om, hvordan skulle vi da kunne regne med dette? Fra nå av er det best om man tar med seg brekkjern når man drar på visning, sånn just-in-case.

 

Hva innvendig oppussing vedrører, var det aldri et problem. Ikke alle er så inkompetente at de må ty til fagfolk når de skal etterisolere, legge ny panel, nytt gulv ol. Å legge nytt tak er heller ikke noe man må ha fagbrev for å kunne gjøre, det er når slike alvorlige feil og mangler på et hus blir avdekket at man må innse at kompetansen ikke strekker til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pashla: tror du virkelig det er så enkelt å få igjen på eierskifteforsikringen?

Tror du burde sette deg inn i hva dette dekker før du MED STORE BOKSTAVER forteller HI at det "bare er å be forsikringsselskapet påkoste utbedringene".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...