Gå til innhold

ARGH! Frustrert.. *slanking*


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg går også på GR kurs.

 

Her syns jeg det fungerer bra. Har ikke rast ned i vekt jeg heller. Men for meg var det viktig å kunne leve tilnærmet normalt. Spise det jeg vil og ikke frata meg noe mat.

Jeg trengte å lære meg mengder og tvinge meg til å spise ofte.

 

Den her oppe som skrev at man sulter seg, har misforstått GR kurs en god del!

Føler ikke at jeg gjør annet enn å spise.

 

Men altså...HI, jeg tror du skal bare holde ut litt til jeg, ville foreslått kondisjonstrening for deg nå for å få i gang forbrenningen din:-)

Går du 10 000 skritt hver dag i tillegg til noe slags trening?

 

Hva tenker du om svømming? Jeg syns svømming er en veldig fin måte å forbrenne på.

 

Har du kanskje gått ned cm rundt om på kroppen din da? Er jo ikke bare antall kilo som teller vet du, her har jeg på langt nær gått ned så mange kg jeg ønsket, men på 3 uker har jeg mistet 12 cm rundt om på kroppen likevel!!

 

Hold ut, du er kjempeflink!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Forresten....for vanlige kvinner...for deg lenger opp som skal fra 70-62....jeg ville nok valgt en diett med 1300 kcal fremfor 1500.....bare et tips (:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Strik CM et al. No evidence of differential effects of SFA, MUFA or PUFA on post-ingestive satiety and energy intake: a randomised trial of fatty acid saturation. Nutr J. 2010 May 24;9:24, Pubmed.

2. http://dedication.blogg.no/1294576665_er_lavkarb_ndvendig.html - artikkel om lavkarbo av Fredrik Gyllensten

3. http://www.dn.no/dnaktiv/article2087565.ece - uttalelse fra ernæringsfysiolog Grini.

 

 

osv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke tenk vekt, slutt med det. Tenk heller cm. Du har helt sikkert gått inn i cm rundt magen.

Kroppen bruker tid på å stabilisere seg og man begynner ikke å gå ned i vekt før forbrenningen har begynt på fettlagrene i kroppen din. Samtidig trener du og da omdannes mye til muskler i kroppen di og muskler veier mer enn fett.

 

Fortsett å være flink du, belønningen vil komme i massevis. Men ikke tenk på vekten!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anonym 11.38 da :) dette var syltynt. Og artikkel fra DN.NO? Dette føyer seg inn i en rekke av useriøse artikler skrevet av uvintende journalister som overhodet ikke undersøker fakta. Så igjen er dette bare synsing. Ingen forskning. Det er dessverre slik at en del fagfolk har en motvilje til å ta inn over seg ny forskning og klamrer seg til den gamle og feilaktige fetthypotesen fra det forrige århundre. De gjør ofte dette fordi de er redde for å miste sitt levebrød (de har investeringer i vektklubber, næringsmiddelprodusenter, driver egne firma der de sprer den gamle og utdaterte kunnskapen sin). Når de ikke har noen seriøs argumentasjon å komme med (men bare oppgulp av gamle og utdaterte hypoteser), så går de over på hersketeknikker ved å bruke ord om oss fagfolk som er lavkarbotilhengere til å bli ord som"lavkarbomenighet" "lavkarboguru" osv. osv. De bruker begreper som tull og vås, når de blir presentert av arumenter fra vår side. Skjønner litt at den "gamle skolen" ikke vil innrømme at de tar feil, for de har jo i årtier spredd skostholdsråd som har gjort folk sykere og sykere, tykkere og tykkere, ja...kostholdsrådene deres har krevd liv og krever liv inntil disse får opp øynene for hva som er i ferd med å skje. Det er trist.

Jeg skjønner godt at folk blir forvirret når de leser slikt, jeg skjønner at folk blir redde når de hører skremselspropagandaen fra disse. Men sannheten har begynt å komme fram og det vil den gjøre i enda større grad i årene som kommer. Jeg vil bidra mitt til at mennesker skal slippe å bli syke, få bli frisk med naturlig og minst mulig bearbeidet mat, som jo lavkarbo faktisk er. Og det begynner å bli flere og flere med meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Cm har helt klart mer å si enn vekt. Er flink til å henge meg opp i vekta selv, men den kan jo variere fra dag til dag alt ettersom. Muskler veier også mer enn fett. Trente mye en periode og vekta gikk ikke ned, men kroppen ble veldig stramma opp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg vil bare støtte meg på de som sier at muskler veier mer enn fett.

Det høres ut som om du trener mye. Hvis ikke kroppen din er vant til dette fra før, så holder den sikkert på å bygge muskler i massevis. ikke spis mindre, du trenger de kaloriene når du er i såpass aktivitet, man vil jo ikke at kroppen skal gå i sparebluss...

Du sier jo selv at du merker at klærne ikke er like stramme lenger -og der har du svaret på at du gjør ting helt riktig.

Når kroppen din har fått bygget en del muskler, øker forbrenninga, og da går du ned fett. Bare holdt ut og fortsett som du gjør, kurslederen din har nok rett!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg viste til uttalelsen av ERNÆRINGSFYSIOLOG i artikkelen, ikke artikkelen generelt. Hun bytter ikke yrke eller kompetanse kun fordi hun uttaler seg i dn.no.

 

Og minst bearbeidede produkter? Når ble poteter, frukt og lignende bearbeidet? Og fortsatt, hvorfor var det markert færre overvektige før, da folk faktisk spiste en del karbohydrater, men hadde allsidig kost og mosjon?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HI: Fra lavkarbodamen i denne tråden ;) Uansett hvordan man ønsker å gå ned i vekt, så er det bedre å måle seg istedet for å veie seg. Nettopp med tanke på at muskler veier mer enn fett. Vekta er ikke det viktigste. Vil råde deg til å begynne å måle deg istedet, f.eks rundt hofter, mage, lår, armer bryst osv. det gir en mye bedre pekepinn på hva som skjer med kroppen. Hvordan har du det? Føler du deg i bra form mentalt? Er du glad i kroppen din? Eller har du en tendens til å bekymre deg og stresse mye? Husk at stress, depresjon og dårlig selvbilde også kan virke inn på effekten av en kostholdsomlegging, trening og vektnedgang. Prøv å være litt bevisst på det. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker for mange svar og tips, jeg har målt meg men har ikke målt meg pånytt enda.. Tenker jeg venter en uke eller to til så jeg kan være "sikker" på å se resultater og ikke blir enda mer mismodig... Jeg har jo tro på at dette skal fungere og at jeg skal komme meg ned til en sunn vekt så jeg gir absolutt ikke opp.. Skal prøve å få mer kondisjonstrening inn også - har trent en del styrke så langt.. Jeg føler meg bedre enn på lenge fordi jeg er mer i aktivitet og spiser sunnere så jeg får bare være tålmodig og stå på videre!

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er riktig at muskler veier mer enn fett, men forskjellen er mindre enn mange tror. En liter fett veier omtrent 0,9 kg, mens en liter muskler veier omtrent 1,1 kg. Du skal derfor omdanne mye fett til muskler før det gjør noen stor forskjell. Imidlertid sitter jo ofte fettet og musklene på litt ulike steder på kroppen slik at det tar seg bedre utmed mer muskler og minde fett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det du også bør vite er at når du begynner å trene mye styrke binder ofte kroppen mer vann enn tidligere. Det er en mye sterkere og raskere effekt enn å bygge muskler (som tar lang tid).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I Sverige er lavkarbo mye mer allment akseptert som en "sannhet" enn her hjemme på berget. Fremdeles tror mange at det er sunt å spise poteter, brød og stivelse i store mengder selv om det er et fakta at stivelse som kommer inn i kroppen omdannes til sukker og lagres som fett dersom det ikke øyeblikkelig brukes opp i systemet. Dette er elementære biologi kunnskaper.

REDUSER på karbohydratene. Ikke kutt de helt ut. Det gjør alt bare så mye vanskeligere.

Vi trenger så utrolig mye mindre karbohydrater i kroppen vår enn det folk flest putter i seg.

Jeg vil bare si til HI at det er en grunn til at du ikke går ned med GR, og det er mest sannsynlig at det er fordi du tilhører den delen av befolkningen som ikke bør spise for mye karbohydrater.

Jeg har snakket med flere leger og de er alle enige i at lavkarbo= sunt kosthold. De lever etter det selv.

Her i Norge sitter det så langt inne at den tradisjonelle nistepakke med brødskiver og den tradisjonelle potetmiddagen er den eneste rette, og befolkningen blir større og større…

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Må først bare si at jeg blir skikkelig provosert av deg som kaller Roede for sultesegslanketull eller noe i den duren!! Du ANER virkelig ikke hva du snakker om!! Dagens Roede metode er ingen sultekur! Jeg har Aldri spist sååå mye god mat og så ofte noen gang som jeg gjør nå!! Og jeg har gått ned 22 kg!! Jeg føler meg aldri sulten, bare jeg passer på å spise alt jeg trenger ca 1900 kalorier per dag! Så mye deilg mat kan man spise at du ikke vil tro d engang.. Og d beste av alt, er at d ikke finneS mat som IKKE er lov! Spiser akkurat d jeg vil :) når d er sagt er jeg klar over at metoden ikke funker for alle, man må finne d som passer en selv ;)

Men, ikke uttal deg negativt om noe du ikke vet noe om!

Hi ; jeg råder deg til å ikke miste motet selvom d går litt tregt! Når du kommer over den værste kneika , skal du se at du kommer til å gå ned ;)

Lykke til!

Sjekk bloggen min for inspirasjon og tips! www.slankemamma.wordpress.com

Klem fra meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott at du velger livsstilsendring fremfor slankekurer med diverse restriksjoner som ikke går an å gjennomføre på lang sikt.

 

Et lite tips: Begynn å trene litt styrke. Muskler gjør at du forbrenner mer fett.

 

MEN så er det også en ting: Spiser du færre kalorier enn du forbrenner, så går du ned i vekt. Tenk litt over mengden mat, mengden trening, hvor har den er osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...