Gå til innhold

Skal på fjelltur, og har fått i oppdrag: "Finn på en overraskelse på turen!" Eh, noen her med gøyale forslag?


Duftlyset

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det kommer jo litt an på hva slags tur det er du skal på.. Er det sammen med venninner, barn, blandet gruppe, familie...? Må nesten vite det om en skal komme med tips:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Geocaching - søk det opp på nettet men i hovedtrekkene så går det ut på å finne ulike "skatter" som er gjemt over hele landet. Dere kan jo til og med legge ut en skatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for forslag så langt!

Det er bare en liten tur opp på en fjelltopp, og det er barn med. Så det er ikke fjellturen i seg selv som er målet – mer det å komme seg litt bort og være sammen med venner noen dager. Og så er det denne lille fjellturen som vi skal komme med et gøyalt innslag.... og jeg får skikkelig prestasjonsangst!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hva med tur-bingo?;) Lag til noen lapper med 3x3 eller 4x4 ruter med bilder av insekt, tresort, fugl, blomst, kongle, elv o.l og se hvem som først får bingo!:) Så har du med en liten premie i sekken til vinneren (evt trøstepremier til de andre barna også). Dette lager du til på forhånd, og tar med deg en blyant/penn til hver til å krysse ut med. Husk at bingobrettene ikke må være identiske;) Har erfaring med at dette får fart på barna, og motiverer nok evt barn som ikke er så turglade:)

 

Skal se om jeg kommer på noe mer senere:)

 

**

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...