Anonym bruker Skrevet 14. september 2011 #1 Del Skrevet 14. september 2011 Og hva kostet den? Hvor stor kapasitet? Er ute etter en maskin som kan ta større gjærdeiger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2011 #2 Del Skrevet 14. september 2011 Har en assistent. Helt super. Har 7 liters stålbolle, kan velge mellom eltekrok (god på store, grove deiger) og rulle/skrape (best på små deiger og hvetebakst), samt en plastbolle med ballongvisper til sukkerbrød og marengser. Du kan bruke opp til 1,5 liter deigvæske (ikke at jeg har prøvd fullt så mye), mine foreldre har bakt 4 grovbrød 2 ganger i uka i sin fra de giftet seg for 30 år siden. Før het den Electrolux Assistent, nå heter den bare Assistent. I USA heter den Magic Mill. PS: Både mormors og farmors assistent lever fremdeles i beste velgående... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2011 #3 Del Skrevet 14. september 2011 Jeg kjøpte maxipacken med alt mulig tilbehør (blender, juicepresse, kjøttkvern, mandelkvern, fruktmoser, pastatilbehør, småkaketilbehør osv) til ca 7000 kr inkl frakt (bestilte på nett). Tror det blir rundt 5000 inkludert frakt for basicpakken 11:05 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2011 #4 Del Skrevet 14. september 2011 Kenwood! Kjempe god! Fikk den igave med blender, kjøttkvern osv... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2011 #5 Del Skrevet 14. september 2011 Kenwood er best! Jeg kjøpte Bosch, har angret fra den dag jeg brukte den for første gang! Utrolig vanskelig å rengjøre, det er så mange kriker og kroker og steder der det kommer deig, så den vil jeg ikke anbefale. At rengjøring er lettvindt er viktig for meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2011 #6 Del Skrevet 14. september 2011 Armene... Har en Kenwood Major som er super, men til de store gjærdeigene er det bare armene og benken som duger. Baker brød tre ganger i uka med utgangspunkt i drøyt 2 liter væske, og da er det ikke plass i den store bollen engang. Dessuten synes jeg ikke du får samme følelsen for deigen og eltingen med maskin, og resultatet blir ikke like bra. Men det er nå meg;-). Hvis du primært skal bake gjærbakst hadde jeg derfor som sagt droppet maskinen og brettet opp ermene;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2011 #7 Del Skrevet 14. september 2011 Har en kenwood Major fra 1968. Den er like sprek som da min mor kjøpte den..... Klarer alle mine behov når det gjelder deig, og har mange andre fine fungsjoner også. Tror jammen prisen var rundt 5000 kroner ny, jeg. Koster omtrent det samme i dag... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2011 #8 Del Skrevet 14. september 2011 Jeg har en kitchenaid, tror den er rundt 5 liter. Du klarer fint å bake tung deig, men ikke mange brød på en gang. Jeg er veldi fornøyd! I tillegg e den pen på kjøkkenet;) Koster vel rundt 6000 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. september 2011 #9 Del Skrevet 14. september 2011 kenwood major med ca 6 liters bolle. Elsker kjøkkenmaskinen min har stålutgaven til ca 3000 med masse ekstrautstyr, ikke den dyreste til 6000. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stina <3 Skrevet 14. september 2011 #10 Del Skrevet 14. september 2011 Jeg har en kenwood. Veldig fornøyd med den. Jeg baker 2-3 brød om gangen og det er god plass. Usikker på pris, svigermor som kjøpte i gave til meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå