Gå til innhold

Trenger litt hjelp til å se denne, ang. Bayblade på skolen og SFO


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hos oss er det klare regler for beyblade HJEMME!! De spinner kjempefort og mange av bladene har stålkanter. Synes det er en selvfølge at slike leker skal være borte fra skolen, de kan veldig lett skade både barn og inventar. Du, HI, burde uansett holde deg for god til å vise misnøyen din overfor guttungen , du skal være positiv til skolen og sfo hva han angår, holdninger smitter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En årsak til at disse lekene er forbudt er faktisk av HENSYN til andre elever.

 

Eller sagt så TYDELIG at til og HI skjønner det;

Skoleassistenter, lærere og sfoansatte har gått mer enn lei av at dine drittunger sender alskens skitleker mot føttene til ungene som er mindre enn seg, og mot føttene til de ungene som har synsproblemer eller mototriske problemer for å se om de kan få dem til å snuble/dette.

 

Takk og pris er det blitt totalforbud på skolen her mot å ta med seg noe som helst av leker hjemmefra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå må jeg bare le.

HI gjør ikke annet enn å spørre om hjelp til å "se" hvorfor det ikke er tillatt med bayblade på skolen og SFO. Og hva får hun igjen, jo hun blir hakket på. Til og med beskyldt for å ha en drittunge fordi hun reagerer på dette. Og det til tross for at hun sier at hennes unge ikke har fått ha med bayblade eller andre ting på skolen og SFO.

 

Dette tok jo helt av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg jobber selv på en sfo,og hos oss er det ikke lov til å ha med leker i det hele tatt.Tidligere var det lov,og da hadde vi et eget rom hvor barna kunne leke med bayblade.Grunnen til dette er at små barn ofte blir veldig høylydte under slik lek,det er jo en konkurranse hvor det er om og gjøre å vinne,så det er klart barna blir ivrige.Hos oss ble dette et problem.Støynivået er allerede høyt nok på en sfo som det er,og med 20 ivrige bayblade gutter ble det ofte uutholdelig,både for oss voksne og noen av de andre barna.Derfor måtte vi begrense bruken til et enkelt rom.

Hvis man er redd for at noe skal bli ødelagt så ikke la barna ta det med.Det er ikke skolen/sfo sitt ansvar å passe på at barnas private leker ikke blir ødelagt.

Grunnen til at vi nå har forbud mot å ha med leker er at det skaper mye konflikter mellom barna(bytting,gi bort,angrer,han tok den,den er min,mista....)og foreldre som blir irritert over at ting blir borte/ødelagt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...