Gå til innhold

Slik reagerte arbeidsgiver på at jeg er gravid! DEL 2!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg blir amazed over de forventinger enkle arbeisgivere har her i livet.... Men ingenting overrasker meg lenger. Min sa Fy F* (har jobbet det i 5 år) og siden har ikke spurt hvordan jeg har det, snart termin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

For at vi i det hele tatt skal eventuelt synes synd på deg, hadde det vel vært kjekt å ha alle fakta på bordet??

 

Som f eks hvor lenge du har jobbet der??

Hva slags jobb du har??

Og ikke minst om du har en type jobb hvor du er nødt til å være 100% konsentrert til en hver tid for å ikke være helsefarlig for andre.

 

Har du jobbet i samme firnaet som f eks sekretær i ti år og får et sånt svar så er dette en sak du bør overlate til advokat i dag.

 

Har du vært ansatt der i tre måneder og du f eks jobber på plattform og setter andre folk i fare, så vil jeg bare si at du fortjener det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser fint ut! Bare: Vær oppmerksom på at når du skriver "mennesker uten kunnskap", så insinuerer du at han er kunnskapsløs. Det kan selvfølgelig fornærme ham veldig, så du får vurdere om det er noe du ønsker. evk kan du jo bare fjerne akkurat det. Jeg hadde kanskje gjort det.

 

Som noen her sier er det selvsagt greit å vurdere hva du vil gjøre utav dette ut i fra hva du evt har å tape - men har du jobbet der en stund og kjenner bedriften, så ville jeg nok kjørt på. Uansett er det du som har rett!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har ikke noe med hvor lenge hun har jobbet der, hvor hun jobber. Hun skal uansett behandles med respekt og sjefen skal tilrettelegge for henne så godt han kan!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...