Gå til innhold

Er babyen min sær, eller er nestle dårligere enn småfolk?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

13.13 her.

 

Sikker, 13.19?

 

Mener jeg leste ett eller annet sted om sukkertilsetning i et eller annet barnematprodukt som IKKE var deklarert på glassene. Men jeg kan ikke dokumentere, ikke akkurat nå, i alle fall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Husker fra da mine var små, var det ganske stor konsistensforskjell på Nestle og de andre glassene. De andre var tilsatt vesentlig mer vann og fikk dermed bløtere konsistens. Vi tilsatte selv vann i Nestlematen for å gå tilsvarende konsistens som de andre glassene (ikke nødvendig å betale for vann man kan tilsette selv... :-) ) Husker i hvert fall at den som het Risotto med svin (tror jeg), var veldig god. Det var Nestle åttemånedersglass. Må bare prøve deg fram litt, tror jeg, men tror at de fleste seksmånedersglassene er ganske vonde...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De andre er ikke tilsatt mye vann. Det er nestle som er tilsatt veldig mye vann og stivelse. Hatr nettopp stått og målt de opp mot hverandre, og nestle inneholder vesentlig mindre mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

SMÅFOLK sine glass er jo tilsatt salt? Kjøper hvertfall ikke Småfolk til jenten min, vi kjøper Nestle (jenten sin favoritt var grønnsaker og kalkun, den billigste, hehe) og Hipp.

 

Smakte på Småfolk sitt glass en gang (ikke jeg som kjøpte det), og synes det smakte sterkt for en liten mage, tror det var kjøttkaker eller noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...