Gå til innhold

Skal selge hus, trenger tips


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hva er det jeg bør huske på, både til visning og til bildene skal tas??? Annet en sånne opplagte ting som å ha det ryddig og rent... Noen med gode tips???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Husk på at hvitevaret følger salget med mindre du skriver noe annet i prospektet. Det gjelder da alt som komfyr, kjøleskap, vaskemaskin, tørketrommel/skap, fryser og oppvaskmaskin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du har noen rom som ikke fungerer som det de var beregnet til, kan det telle positivt å innrede disse etter sin opprinnelige funksjon. Dvs et soverom bør framstå som et soverom, og ikke et kontor??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fjern mest mulig av dill og småting. Tepper og puter bør ligge pent i sofaen. Re opp sengene med fint sengetøy eller sengetepper. Ha mest mulig tomme benkeflater på kjøkkenet. Rene vinduer gjør seg. Derom det mangler listverk eller noe som ikke er malt kan det lønne seg å gjøre det.

Husk å vaske kjøleskapet før visning (mange som kikker inni der). Ha lys i alle lampene på visning. Gjerne tente stearinlys også. Fyr opp i vedovnen hvis du har, eller sett tente kubbelys inni. Badene kan aldri bli skinnende rene nok og bør lukte godt (f.eks duftlys). Ha friske blomster. Ha gjerne kaffe og twist stående på bordet sammen med prospektene.

 

Oi, sorry mange korte setninger...tankene fløy.... Lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hi her

 

Tusen takk for tips, og kom gjerne med mer :) Hvitevarer må jeg huske på ja... vil at kun integrerte varer skal følge med... Men alikevel greit å rydde kjøleskap, matbod og under vasken (der er det mange som kikker pga. fare for fukt skader)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bak f.eks boller eller eplekake, slik at du får en god og koselig lukt i hele huset rett før visning :) Kan jo også by de som kommer på baksten ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Typisk matlukt fra middag bør man absolutt unngå, ja! Lukten av bakst, derimot, bidrar til å gi enn mer hjemmekoselig følelse når man er i huset. Kommer selvfølgelig an på huset.

Er det et typisk "arkitekt-hus", minimalistisk og stilrent, vil det vel være best å holde det helt luktfritt. Er det derimot et vanlig familiehus, blir saken en annen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Matlukt, som i all matlukt. Ikke alle som er spesielt glad i bakverk og lukten av det. Så for å treffe flest mulig på en visning, vinner en nok med frisk luft. Men for all del, tror det er mange delte meninger om hvordan et hus fremstår best mulig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tenk nøye over hva som skal selges med huset og ikke og vær ærlig på egenerklæringsskjema.

 

Du kan også prøveta bilder selv slik at du vil se hva som ser rotete ut og ikke.

 

Frisk frukt og friske blomster ett og annet sted i huset er kjekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...