Gå til innhold

Snu 3-åringen i bilen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Nå må lillebror får "stor-stol" i bilen, og lurer derfor på om vi skal snu storebror i ene bilen.

 

Vi har i to biler, den ene har han en stol som går til 25kg som holder en stund ennå. Han har en 3-4cm igjen han kan vokse i ryggen før han er for stor til dette. I den andre bilen har han et besafe sete som både begynner å bli lite i str. og han er 17-18kg, så han er også for tung.

 

Lurer derfor på om vi skal kjøpe en beltestol til denne bilen, eller om jeg skal kjøpe et nytt 25kg sete som han "snart" (de vokser jo ikke så voldsomt fort lenger) vokser ut av. Bilen brukes kun til småkjøring hovedsaklig i 30/50soner.

 

Har vært inne på tanken å bare ha et 25kg sete i den bilen som begge kan bruke, men finner ingen der det er lett å ta opp og ned selene slik at setet passer begge ungene.

 

Hva ville dere gjort?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjøpt et sete som kan snus når den tiden kommer?

 

Vekta er et punkt, men høyden er jo også viktig på barnet.

 

Og det med at de ikke vokser så voldsomt fort lengre... Vårt barn på 3,5 år har vokst 10 cm på et år. Det gjorde hun også forrige år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er så tung at han ikke skal sitte i 5punkt sele når han skal snues. Han er mellom 105-110cm, så ikke noen liten gutt.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har besafe comvi x3, og for å stille høyden på belta på den, tar du bare tak i et håndtak på nakkestøtten, og drar det opp/ned til passende høyde. Superenkelt. Test det ut i butikk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde heller prioritert en beltestol. Man bør uansett ikke bruke de store kombistolene framovervednt når barnet er passert 15 kg. da er beltestol bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...