Gå til innhold

Venninnen min svindler Nav


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg jobber i nav, og min personlige mening er nok ikke i samsvar med nav sin offisielle holdning.

Men jeg mener at du bør holde deg for god til å drive med tysteri og angiveri. Jeg liker ikke modellen med nav kontroll som driver å etterforsker og kryssrefererer ulike offentlige registere.

 

Jeg mener at det er helt utrolig hvordan de greier å tolke desse vilkrene for å leve sammen, ekteskapslignende forhold, reellt brudd, etc.

 

Det er virkelig ikke greit, det er faktisk ersonlige valg som ligger til grunn her, og også egne personlige vurderinger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sjalu HI? Jeg ville aldri tystet på venninna mi. Hun er jo en venn.

Om hun bare er sammen med barnefar til nr. 2 og ikke bor sammen med han så har hun også rett på støtte, hun bor jo alene. I tillegg har hun uansett et barn til med en annen pappa og det barnet kan hun også motta støtte for ei stund. Bostøtte er for alle som ikke har god nok økonomi, også deg og din sambo om dere trenger det. Ekstra barnetrygd får hun fordi hun har to barn og det med to fedre. Hun er vel ikke sammen med begge to.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjeltringer, tyver og overgripere??

Jeg ville ikke tystet på en venn som løyg ti seg nav penger, men det betyr da vitterlig ikke at jeg ikke ville meldt ifra om denne vennen forgrep seg på barn!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JEG SKRIVER MED STORE BOKSTAVER SÅ DERE SOM IKKE HAR FÅTT MED DERE DETTE KAN SE DET NÅ!!!

 

JEG VAR INNOM NAV SENEST PÅ FREDAG, OG SENEST DA SA HUN, JAAAAAAAAAAAAAA MAN KAN VÆRE SAMMEN MED BF OG MOTTA OS, MEN MAN KAN IKKE TILBRINGE MER EN HALVPARTEN AV FRITIDEN SAMMEN. CA 2 DAGER I UKEN!!!! MAN KAN ALTSÅ DA IKKE BO SAMMEN, MEN HVIS DEM IKKE BOR SAMMEN BRYTER HUN INGEN REGLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...