Gå til innhold

Det er lov å pynte seg selv om man er hjemme med små barn!:)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Når det gjelder utroskap så er ikke menn og kvinner så veldig langt unna hverandre i flg statistikkene...

 

Det jeg syns er litt interessant er at det ofte er de "peneste" damene som oftest opplever utroskap. Tror altså det har lite med joggebuksa og mangel på sminke å gjøre.

 

Jeg er for øvrig enig i at det ikke er nødvendig å løpe rundt i den mest utfisi buksa du har når du skal ut blant folk, men hjemme må man vel få gå som man vil. For min egen del så er det ok så lenge jeg tør å åpne døra om det ringer på ;) Jeg er nok litt forfengelig, men har nok selvtillit til å kunne gå uten sminke når jeg skal i butikken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Din pappa høres ut som en gammel gubbe, HI! Skal man seriøst kle seg bedre for å unngå skillsmisse, dummeste jeg har hørt. Om mannen min var så overfladisk, så hadde jeg bare vært glad til!

Når det er sagt så er jeg avhengig av mascara, og sminker meg selv når jeg skal i stallen, men når jeg har fri, går jeg gjerne i joggebukse og andre daffeklær, for når jeg er på jobb må jeg kle meg presentabelt, fikse meg endel og se pen ut(jobber på klesbutikk), og mannen min skjønner at det da er godt å få av seg jobbklærne og på med mykere og mer behagelige klær! Har vært sammen i 16 år, aldri hørt ham klage!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe , den diskusjonen her er egentlig utgått på dato.

 

Skjønner ikke helt at en mann er noe å samle på jeg da, hvis han er utro eller forlater kona fordi hun går rundt i joggebukse og ikke har sminke :P

 

Jeg har uansett aldri brukt så mye sminke, så min kjære er ikke vant til å se meg MED sminke.. derfor er ikke den biten noe farlig uansett ;) Om jeg går rundt i joggebukse eller jeans, det driter han i, han liker meg likevel og vi har fortsatt sex ;)))

 

Men nå synes jeg da det er forskjell på å gå rundt med flekker på klærne og håret til alle kanter hele tiden, enn at man har på joggebukse da.. At man kan ta seg en dusj og fikse håret litt er vel en selvfølge for de fleste :P

 

Og så må jeg legge til at jeg synes mannen min er HOT i joggebukse.. GRRR

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er sjeldnere og sjeldnere jeg pynter meg om dagen, men min mann er strålende fornøyd. For når jeg ikke tar på meg fine klær vet han at jeg skal ett eller annet. Igår var det maling og lakking, noen dager før det var det saging.

Så jeg bryr meg ikke om jeg er pyntet eller ei, jeg kler meg etter hva jeg skal. Jeg er ikke sikker på om jeg har en joggebukse engang.

 

Sminke meg gjør jeg aldri, men det har jeg heller aldri gjort. Trenger ikke maskara når jeg har så mørke øyevipper at en ikke ser det uansett. Sminke egner seg ikke der jeg jobber, for det tar ikke lange tiden før den ikke er like pen lenger. Håret har jeg faktisk begynt å dulle litt med.

 

Idag er det sykebarn i hus, så jeg sitter fortsatt ikke i finstasen men blir nok litt mer normalt tøy når jeg kommer meg i dusjen. Leverte ei på skolen og gidder ikke stresse med å rote i klesskapet for å levere på skolen. Slikt gjør jeg etter at jeg har levert barn på skole og barnehage.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke sluttet, jeg har aldri begynt. Sminke har jeg aldri brukt, men joggebukser har jeg få av. Det ligger en på hytta som er god på kalde morgner ol, ellers går det mest i dongeri og den første T-skjorta og genseren jeg finner. Pynte meg gjør jeg når det er noe spessielt, men ikke til hverdags.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke engang barn ennå, og sminker meg likevel ikke..

 

Hvorfor skulle jeg grise på meg en masse produkter når jeg føler meg vel uten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest frøken_førstegangs-med gutt<3

Hehe, syns det er litt mannsjovenistisk av din far å trekke paralleller mellom upynta damer og skilsmisser. Jeg har heldigvis vost opp med verdier utover det å se pen ut.

 

Jeg er helt for å se pen ut ute blandt andre folk, børste håret og ta på seg bukse og genser uten flekker, men hjemme syns jeg man skal få lov å slappe av. Hvis man slapper mest av med krøller i håret, lipgloss og mascara, så gjør man det. Men hvis det er joggeuksa og tskjorte som frister, og kanskje håret i hestehale, så skal det være like greit. Både jeg og mannen syns det er kjempedeilig å slappe av etter en lang dag på sofaen i joggebukse og en god genser. Vi har heldigvis et sterkt forhold som er bygd på mer enn utseende, så vi tåler å se hverandre i joggebukse et par ganger i uka. Å være vakker og tiltrekkende er heldigvis ikke bare hva man har på seg.

 

Å være ren derimot er en selvfølge, og man tar ikke på seg møkkete klær dag etter dag (ammemødre og nybakte foreldre er tilgitt, da er det liksom lov å ha en "gulpe t-skjorte).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den dagen mannen min bruker tid på å pynte seg for meg, skal jeg også gjøre det.

I mellomtiden synes jeg heldigvis han er fin i "slaskeklær" og han synes det samme om meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De dagene vi kun er innendørs eller utenfor å leker bruker jeg ikke sminke og hårprodukter. Hårprodukter bruker jeg forsåvidt aldri pga altfor langt hår..

 

Men om vi skal dra noen plass (butikk, besøk, barnehage osv) så tar jeg på meg presentable klær. Det synes jeg at jeg skylder menneskene rundt meg, meg selv og min datter. Men hjemme gir jeg egentlig blaffen, men bruker klær som er behagelig og som ikke får meg til å se ut som dass (i tilfelle uventet besøk).

 

Det dummeste jeg har hørt er at man skal pynte seg for mannen for å unngå utroskap... Hvilket år er det? 1950??? Det er akkurat det samme som å si at kvinner bør låse seg inne, ikke ytre sine meninger og gi mannen sin middag på bordet hver dag. Dette er 2011, og de fleste kvinner har karriere og jobb, ofte like mye som mannen (sett bort ifra permisjon etter fødsel, men også denne kan mannen ta). Bare tull å vås dette innlegget..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å gå rundt å se orange ut med røde kinn er ikke noe for meg. Jeg er vakker akkurat som jeg er, jeg trenger ikke smøre ansiktet mitt inn med maling får å se bra ut..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes HI har et godt innlegg!Mannen MIN synes iallefall at det verste han ser er sjuskete kvinner som gir blaffen i seg selv.

Jeg kan godt gå i joggebukse om jeg vasker huset, men jeg er alltid sminket/fikset hår korrekt osv.

Går IKKE på butikken i joggebukse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe hvis du ser orange ut med sminke burde du kanskje ta et sminkekurs?:P

Maling brukes forresten ikke på kroppen :)

Alle ser bedre ut med sminke, er ikke snakk om å sminke seg ugjennkjennelig, men se LITT freshere ut:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Signerer 22:45.

 

Vi pynter oss ikke for hverandre og det ligger ikke an til at det blir brudd pga det heller :) Jeg tror at det en gjør har mye mer å si enn hvordan en ser ut.

 

Men han syntes at jeg er kjempefin i kjempetrusene mine da! ;) Pluss at jeg har atopisk eksem, så sminke hver dag går ikke for meg.

 

Men skal nå ikke blåse bort poenget til HI heller, det finnes jo grenser for hvor mye en bør la utseendet gå. Det samboeren min var mest redd for var at jeg skulle klippe meg kort og begynne å gå med bukser som gikk til opp under armene, så de to tinga styrer jeg unna :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har aldri brukt pudder eller hva det orange er, men orange ser nå folk ut likevel.. Eller grå/brun/skjoldete. Tror ikke folk ser det selv hvor stygt det er med pudder. Enten helt glatt uten en nyanse eller skygge i hele ansiket. Eller orange. Grusomt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som sagt: jeg trenger det ikke. Jeg trenger ikke sminke for å se bra ut! Jeg bruker maskara, og det er det..Og nei: jeg vet ikke hva foundation og blush er, men regner med det er noe man smører inn i hele ansiketet sitt for å kamuflere at man er stygg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe du om det:) jeg bruker begge deler, men er langt ifra stygg. Har faktisk vært med på fotoshoot både MED og UTEN sminke;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker sjeldent sminke eller evigheter på å stelle hår, men når jeg skal noe holder det faktisk med maskara, slettetang og parfyme, så krasjer mannen i badedøra. Den reaksjonen ville jeg nok neppe fått om jeg hadde gjort samme senarioet hver dag :)

 

Ett annet pluss er jo at mine årlig sminkeutgifter ligger på ca. 200 kr.

 

Kler meg selvfølgelig ordentlig, eier kun 1 joggebukse og er veldig glad i både smykker, sjal og hårpynt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...