Gå til innhold

Det er lov å pynte seg selv om man er hjemme med små barn!:)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Foreldra mine har alltid sagt til meg at det er viktig å kle seg pent. Pappa mener det ikke er rart at det er så mye skilsmisse siden mange ikke bryr seg om utseende etter de har fått barn/blir gift o.l.(Går i joggebukser/uten sminke....osv)

 

Jeg pytner meg hver eneste dag for samboeren min, det trenger ikke ta så lang tid heller. Hvis man legger klærne frem kvelden før er jo halve strevet gjort :)

 

Hvorfor slutter dere egentlig å pynte dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Klart det er lov - jeg gidder bare ikke:)

(Men jeg er alenemor og har store planer om å forbli det også, så det fungerer greit for meg;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er naturlig pen, derfor sminker jeg meg ikke...

 

hehe.. neida.. Jeg har alltid tenkt at det tar like lang tid å hive på seg en jeans/tights, som det tar å hive på seg en joggebukse, så hvorfor se ut som en "slask" (unnskyld til dere som blir støtt..hehe)

 

Jeg sminker meg med solpudder, blush, maskara og lip-gloss, gjort på 5 minutter. DET har alle småbarnsforeldre tid til. Jeg er forresten alene med 4 barn, så jeg vet alt om tidsklemma, men 5 minutter på badet har jeg tid til mens ungene spiser frokost ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg prioriterer å spise frokost med barnet mitt. Ikke at hun skal spise alene fordi jeg "må" sminke meg. Det blir for fjottete for min del.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke hver dag jeg pynter meg, men jeg kler meg i rene pene klær og går ikke rundt med fett hår og lukter svette.

Men nei, jeg sminker meg ikke hvis vi ikke skal ut av huset.

 

heldigvis har også mannen min et avslappet forhold til dette. Ekteskapet vårt er heldigvis litt mer solid enn at det går til helvere fordi jeg ikke gidder å sminke meg en dag.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har også blitt "oppdratt" slik som deg hi. Det er alt for mange som bare forfaller etter å ha fått fast følge og barn. Hei jeg har fått barn og mann, derfor går jeg rundt å ser ut som en dass.

 

Også klager de senere på at de aldri har sex mer eller mannen dems oppfører seg rart. Jah. Der har du svaret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har i grunn aldri begynt å fjolle meg... Da pynter vel samboeren din seg like mye for deg?

 

Jeg mener at man i et ekteskap eller som nye kjærester for den saks skyld, må kunne vise seg fra naturens side. Hva er galt med å fremstå som den man er? Skjønner at det kan bli et fall hvis man i utgangspunktet framstår som en dukke, og firer på kravene man stiller til seg selv etter at barn kommer til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå er det fordi jeg er gravid og ikke har en dritt å ha på meg. jeg føler meg som en oppblåst ku som bare går å vagger og svetter fordi det er så ekstremt varmt.

 

Ellers så pynter jeg meg sjelden når jeg går hjemme fordi:

 

1: Det er godt for huden å gå uten sminke i blandt (ja jeg må ha sminke for å bli pen, har ikke så pen hud. bleik og rådflekkete)

 

2: Det er sunt for håret og ikke bli vaske hver dag og få gå uten stylingprodukter.

 

3: Det er innmari deilig og behagelig å gå i joggebukser.

 

4: Som regel de dagene jeg skal være hjemme bare så skal jeg bruke dagen på husarbeid, da er det greit med behagelige klær, eller så skal jeg slappe av, da er det også greit med behagelige klær.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

å bare legge til, det handler ikke om å stå timesvis forran speilet å sminke seg veitdere høner. Det handler om å gidde å børste seg og bytte ut den dvaske joggebuksa med flekker i ny og ne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

greit at du spiser frokostt med henne selvfølgelig, men kan hun ikke være med på badet?leke mens du sminker deg eller andre ting?:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg går hjemme hele dagen og leker med unger ute og inne, og gjør husarbeid. Dongri blir så stivt og ekkelt da, så har på meg en god, baggy joggebukse, og en singlet. Perfekt outfit for å gå hjemme. Men sminker meg, og ordner meg på håret, eller føler jeg meg som en dass! Samboeren min sier jeg er sexy, så får bare tro på han! ;) Når vi skal ut av huset kløer jeg meg selvfølgelig i dongri/tights e.l.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

behagelig klær trenger ikke være stygge klær;) finnes så mye behagelige klær som man kan både vaske hus i og gå på shopping i, som faktisk er pene:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg syns bare det er dritdeilig å skaffe rundt i slitt joggis!

Forlater aldri huset ikledd dette da!

Jeg har en jobb, som krever sminke og pent tøy.

 

Dersom jeg har en dag hjemme, vil jeg helst bare dusje ta på mascara og en joggis! Klarer ikke å gå en dag uten å dusje;)

 

Er veldig flink til å kle meg pent ellers;) gjerne om natten i pent undertøy;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er klart.. Fjottete faktisk.. Ser ikke problemet med at ungene sitter 5 minutter lenger enn meg og spiser.. Jeg spiser frokost, middag og kveldsmat med dem, så de lider ikke akkurat noen nød om jeg går på badet 5 minutter før dem. (Vi spiser i pysjen slik at de ikke griser til det de skal ha på seg.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg begynner på skolen kl.09 hver dag og med levering i barnehage og 1 time å kjøre til skolen så strekker ikke tiden til på morgenen. Så vi spiser frokost, kler på oss, pusser tenner og drar avgårde. Mer enn det rekker jeg ikke.

Så det å sminke seg er så absolutt ikke en prioritet eller en nødvendighet for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innlegg som dette synes jeg bare er så bak mål. Skjønner virkelig ikke at noen bryr seg om hvordan andre ser ut. Jeg har faktisk heller ikke lagt merke til at småbarnsmødre ser så ille ut.

 

Jeg har alltid vært glad i å sminke meg og kle meg fint. Var ekstremt opptatt av det før jewg fikk barn og er det fortsatt, men ikke på samme måte. Jeg sminker meg hver dag og kler meg i ordenlige klær, men tripper ikke lenger rundt i høye heler daglig. Hvordan andre kler eller ordner seg bryr jeg meg overhodet ikke om, hvorfor skulle jeg det? Hvorfor bryr du deg om det hi?

 

Ekstremt rare holdninger din far lærer deg, hvis han ser en sammenheng mellom at smæbarnsmødre ikke pynter seg og skillsmisser, hjelpes!! Hvis grunnen til at min mann var hos meg var pga at jeg er glad i å pynte meg så hadde jeg ikke ville hatt han. Fy for en usjarmerende pappa du har. Beklager, men jeg mener det!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

men hva du vil:) en dag ser du at det stemmer:)

Klart en mann skal ikke BARE se på utseende, men alle vet at mannfolka liker at kvinner pynter seg for dem. Hvem vil ha en uflidd kvinne som går i sjuskete klær og ikke bryr seg om seg selv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...