Gå til innhold

Han vil ikke bruke kondomer


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

"Hvis du opererte kneet ditt, hadde du nektet kirurgene å sette inn skruer, eller om det viser seg at du har hjerteflimmer, hadde du nektet å få operert inn pace-maker? Du vil jo tross alt få "fremmedlegemer" inn i kroppen din?"

 

Du må ha vært skikkelig fornøyd med denne sammenligningen. Skikkelig spikeren på hodet, liksom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Men du er jo ikke hi, og det er ikke deg vi diskuterer, er det vel 18:30? For HI i denne tråden har tross alt gått på pilla før, men nå gidder hun bare ikke. For mannen må jo ta litt ansvar også. 6 år med kondom er jo ingenting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neppe.

http://www.omprevensjon.no/no/barrieremetoder/om-femidom/index.php

Det selges ikke i norske butikker, men kan kjøpes på nett.

 

http://www.myshopping.com.au/PT--219_Pharmaceuticals_Condoms_Femidom__fs_4072_31799_e__

 

en helt tilfeldig side hvor man kan KJØPE femidom. Finnes også andre sider, og mange sider som skriver om femidom..

 

Pessar derimot selges ikke i norge, fordi sæddrepende kremer er ulovlige og pessar skal ikke brukes uten... kanskje du mikser litt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er poenget ditt?

 

Jeg har svart noen av nekene som mener at det ikke finnes noen grunn til å bruke kondom i faste forhold. Og tok diskusjonen videre på det. Som det alltid gjøres her inne i en tråd. HVorvidt jeg er HI eller ikke blir dermed fullkomment irrelevant for saken jeg besvarte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Altså, femidomet ble trukket fra det norske ordinære markedet i 1999. At du kommer med linker til nettbutikker i australia forandrer ikke fakta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så synd for deg, kanskje du burde avstå fra sex?? Men sluttnå å syt om ditt liv, det er jo ikke du denne tråden gjelder nei... Men femidom kan du forresten bruke. Så jeg synes synd på din mann også fordi du lurer ham :)

 

og forresten: hvordan kan du tåle kondom men ikke prevensjonsmidler?? er ikke det et prevensjonsmiddel? (hihi)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

 

15:33

 

Jeg refererte til bruk av pessar. Jeg har ikke en eneste gang sammenlignet kondombruk med hverken hormoner eller bruk av spiral.

Dette er det kun en eller flere brukere som har fått for seg, uten å lese/forstå hva jeg skriver.

 

Det er ganske mange av damene her inne som er raske med antagelsene sine, og mange kunne nok latt være å hisse seg opp dersom de vær litt raskere i toppen.

 

 

Mr. Perfect

Lenke til kommentar
Del på andre sider

å herrefred for en drage du fremstår som HI! Nå har mannen brukt kondom i 6 år, han mistrives med denne løsningen, akkurat som at du mistrives med hormoner. Da har man muligheten til mange andre prevansjoner, som syklussmykker (et smykke med forskjellige farget stener og en ring du beveger bortover perlene etter syklusen din (første dag i mens osv) slik at du kan se de sikre periodene), ladycomp, temping, sæddrepende kremer osv osv. Kondom er et ganske så usikker preparat å bruke når man ikke vil bli gravid, og det er tydligvis ikke noe mannen din ønsker.

 

Hvorfor i ALLE DAGER kan ikke du fire litt og se ann noe annet?? Vil du virkelig med vilje skape problemer i forholdet? Hadde du likt det hvis din mann stod på bakbena i noe dere var uenig i og nektet å se din side av saken? For det er virkelig det du gjør nå, og det vitner om et svært dårlig forhold gitt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"han har levd 6 år med nedsatt følelse ved samleie"

 

Å jaså, har han det? Det var faktisk helt nytt for meg. Rart at han aldri har sagt noe om det da; du skal se han ikke har vært klar over det selv engang. Men dette vet jo selvfølgelig du mer om enn oss.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvem snakker du til?

 

hilsen "et av nekene".. for du er tydeligvis ikke det, du er en mannehater som kun ønsker kondomsex for egen tilfredsstilling :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du alvorlig dysleksi? Voldsomme problemer med leseforståelsen?

 

Prevensjonsmidler beregnet på kvinner står det.

 

Du må også lære deg hva ordet "syte" betyr, du bruker det nemlig helt feil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du skjønner åpenabart ikke hva som skrives til deg, men som en litt under middels intelligent mann kan man ikke forvente mer heller. Ikke alle kan bruke pessar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18.39: hahahahaha, du er jo klin gæern. Mannehater faktisk. Jeg håper inderlig ikke du jobber med noe krever noen form for tolkning. Du er nemlig usedvanlig lite flink til det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg har alvorlig dysleksi. Og det er faktisk helt irrelevant i denne saken, å mobe andre for personlige diagnoser er bare barnslig.

 

"Sv: Han vil ikke bruke kondomer NYTT 18:30 28.08.2011

Jeg skrev ganske så klart og tydelig at jeg ikke tåler PREVENSJONSMIDLER. Ladycomp hjelper med prevensjon, men er altså IKKE et prevensjonsmiddel-. "

 

DETTE SKREV DU - les det selv svart på hvitt.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva som er det verste som kan skje? Tja... blodpropp, brystkreft, blødninger, smerter og infeksjoner, er ganske kjipt. Hva er det verste som kan skje når man bruker kondom?

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stkkars mann, vær nå grei med han! Du burde jo være glad for å få en manns syn på saken??

 

Pessar er forresten ikke tilgjengelig i Norge lengre, noe man ikke kan forvente at en mann vet, men det burde enhver kvinne vite - med mindre hun tvinger mannen til å bruke kondom...

 

Mr. Perfect har faktisk gode argumenter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er bivirkninger (som faktisk sjelden forekommer) av p-piller.. så vidt jeg vet finnes det andre prevensjonsmidler tilpasset kvinner med lavere eller ingen risiko for disse sykdommene. Dessuten kan legen din finne et prevensjonsmiddel som passer DEG.

 

Det verste som kan skje med kondom er dårligere sex og uønsket graviditet. Om du sterkt ønsker å bruke kondom så få deg femidom

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som noen andre har nevnt, så ble femidomet trukket fra det norske markedet for en del år siden.

 

Når det gjelder kobberspiral, så er dette ikke anbefalt for kvinner som har født barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18:41

 

Jeg forstår utmerket godt hva som skrives til meg, problemet er vel heller det at ikke alle av dere helt får med seg hva det står i innleggene mine.

 

At min eller din intelligens skal ha noen som helst betydning i denne diskusjonen, kan jeg ikke forstå. Det er da fakta vi snakker om, og jeg forstår ikke hvordan "en litt under middels intelligent mann" som du kaller meg, skal klare å forandre på dette. Dine argumenter faller på sin egen urimelighet når du må ty til bemerkninger som dette i mangel på, ja nettopp, fakta.

 

Såvidt meg bekjent er det virkestoffet nonoxynol-9 som enkelte er sterkt allergiske mot, men det finnes som jeg nevnte tidligere, melkesyrebaserte kremer på markedet. Jeg antar at HI har latexallergi, da de bruker som kjent kondom.

 

Vet du om noen andre grunner til at man ikke skulle tåle pessar?

 

 

Mr. Perfect

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og HI, er du virkelig så lam i hodet som du fremstiller deg selv her? Du har fått presentert ganske mange alternativer til p-piller og andre hormonpreparater her, så hva er egentlig problemet? At det faktisk er en viss mulighet for at det nå er din tur til å ta ansvar?

 

 

Mr. Perfect

Lenke til kommentar
Del på andre sider

blodpropp, brystkreft, blødninger, smerter og infeksjoner,

 

hahaha... sorry at jeg ler av deg, men du mener vel ikke at alle som bruker p-piller eller spiral får dette? Dette kan forekomme, skal ikke nekte på det, men å gå rundt å frykte det? Tenk på alt som KAN være kreftfremkallende, KAN gi infeksjoner, smerter og blødninger. Styrer du virkelig unna ALT dette, hi?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...