anonyminos Skrevet 16. desember 2010 #1 Skrevet 16. desember 2010 fant en dansk oppskrift http://www.weberklubben.dk/Default.aspx?ID=1197&Action=1&NewsId=169¤tPage=11&PID=8801 er det vanlig sukker eller melis som skal brukes, tenkte meg ikke om, så jeg har laget en røre med vanlig sukker, men begynner å tro att det var melis jeg skulle brukt....noen som kan svare me på dette ?
♡ A & E ♡ Skrevet 16. desember 2010 #2 Skrevet 16. desember 2010 Jeg hadde tolket det som vanlig sukker.
sillyfilly og Olivia Skrevet 16. desember 2010 #3 Skrevet 16. desember 2010 Det er nok sukker Men melis er jo knust sukker.
anonyminos Skrevet 16. desember 2010 Forfatter #4 Skrevet 16. desember 2010 hehe, godt det ikke bare er meg som tror att de mener sukker men etter resultatet mitt, så er jeg ganske sikker på att det er melis som burde vært brukt!
♡ A & E ♡ Skrevet 16. desember 2010 #5 Skrevet 16. desember 2010 Har du stekt de? Spent på om det ble noe godt
rima Skrevet 16. desember 2010 #6 Skrevet 16. desember 2010 Jeg ville tolket det som vanlig sukker... Er vel egentlig mer spent på hva råmasse er????
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå