Gå til innhold

18 års kamp for å påvise MMR vaksineskade


mamma-x-3

Anbefalte innlegg

Presenterer her en britisk familie, som etter 18 års endelig fikk godkjent vaksineskaden etter MMR-vaksinen. En skemmende lang kamp mot systemet, som burde få enhver til å tenke seg godt om innen de velger å vaksinere.

 

..."‘My husband John and I have battled for 18 years for the cause of Robert’s disability to be officially recognised,’ she said.

‘We were told the vaccine was perfectly safe. Like most people, we trusted what the doctors and nurses were putting to us"....

 

Ellers er det å nevne at familien opprettet en interessergruppe som nå inneholder 2000 familier med vaksineskadde barn:

 

"Mrs Fletcher set up and runs pressure group "JABS - Justice, Awareness and Basic Support". Around 2,000 families seeking compensation for their vaccine-damaged children are registered with the group, which provides advice and support.

 

 

Les mer her:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1307095/Family-win-18-year-fight-MMR-damage-son--90-000-payout-concerns-vaccine-surfaced.html#ixzz0zxNOhKzN

 

 

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1307095/Family-win-18-year-fight-MMR-damage-son--90-000-payout-concerns-vaccine-surfaced.html#ixzz0zxMxYJ3Qhttp://www.dailymail.co.uk/news/article-1307095/Family-win-18-year-fight-MMR-damage-son--90-000-payout-concerns-vaccine-surfaced.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

VIl gjerne også utheve dette:

"...Claiming compensation for any vaccine-related disability is notoriously difficult. Mrs Fletcher said: ‘Only one in 200 parents who applies to the Vaccine Damage Payment Scheme is successful in receiving compensation. Claims for autism are not considered. There are 120 MMR cases waiting to be heard, but none is for autism.’

 

In America, 4,000 parents are claiming compensation for MMR damage, but again the courts will not officially look at cases where autism is mentioned".

 

Og videre til ettertanke:

"....However, cases involving autism do slip through the net. Bailey Banks, who suffered seizures 16 days after receiving the MMR jab and was diagnosed with pervasive developmental disorder, an autistic condition, was paid compensation. So was Ben Zeller, who suffered seizures, while Hannah Poling, who is autistic, was paid in secret.

 

Another 1,820 cases of brain damage caused by vaccines in the U.S., including MMR, have been settled in private...."

 

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1307095/Family-win-18-year-fight-MMR-damage-son--90-000-payout-concerns-vaccine-surfaced.html#ixzz0zxQFloqq

 

 

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1307095/Family-win-18-year-fight-MMR-damage-son--90-000-payout-concerns-vaccine-surfaced.html#ixzz0zxPgw1Fu

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ligger utallige alarmerende linker om vaksineskaddes kamper mot helsesystemet. Årelange kamper, som viser den mektige, selvbeskyttende helseindustriens sanne ansikt. Gjennomgangsmelodien er at "målet helliger middelet" og at troverdigheten til vaksiner for en hver pris ikke må rokkes med. Hva skjer nemlig da med det globale vaksineprogrammet? Og den ønskede 95% vaksinedekningen...

 

Det utrolige med denne historien er at denne jenta fikk en real overdose vaksiner under en og samme legevisitt !!! Og resultatet:

 

..."Hannah was described as normal, happy and precocious in her first 18 months. Then, in July 2000, she was vaccinated against nine diseases in one doctor's visit: measles, mumps, rubella, polio, varicella, diphtheria, pertussis, tetanus, and Haemophilus influenzae...."

 

http://www.cbsnews.com/8301-31727_162-20015982-10391695.html

 

 

http://www.ageofautism.com/2010/09/government-awards-hannah-poling-15-million-in-vaccine-injury-case.html?cid=6a00d8357f3f2969e20134873a55a8970c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mamma-x-3: det er selvsagt leit at noen blir skadet av MMR-vaksinen. Du glemmer bare å nevne at meslinger i seg selv også kan medføre skader og død. Det er jo hele tiden en avveining - og så lenge langt færre blir skadet av vaksinen enn av sykdommen, er valget enkelt. Du påstår at meslinger er ufarlig og til og med bra for barn, men det er åpenbart noe du har hentet fra ditt eget hode - for alle statistikker viser det motsatte. Vil du høre?

 

Italia, 2002: 4 dødsfall, 594 sykehusinnleggelser (12 med hjernebetennelse) som følge av meslinger.

California, 1989/90: 75 dødsfall, 3390 sykehusinnleggelser

Japan, 2000: 88 dødsfall

Tyskland, 2006: 160 sykehusinnleggelser, 3 med hjernebetennelse.

Ireland, 2000: 3 barn døde, 111 på sykehus.

 

Kilder: http://www.cdc.gov/mmwR/preview/mmwrhtml/mm5243a4.htm

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1022280/

http://www.smh.com.au/news/world/japanese-measles-epidemic-brings-campuses-to-standstill/2007/05/27/1180205052602.html?page=2

http://www.dw-world.de/dw/article/0,2144,2025964,00.html

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12867830

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ostepop,

 

Jeg er ikke overrasket over at de i 1989/90 hadde 75 dødsfall av meslinger i california, dette altså til tross for over 20 år med massevaksinering i USA.

 

I årene 1954 til 1968 hadde de til sammenligning under 100 dødsfall årlig i HELE USA de fleste årene til tross for at massevaksinering mot meslinger ble populært på slutten av 60 tallet der borte.

 

Om ikke dette er nok, så falt altså dødeligheten av meslinger med over 99% før massevaksinering ble populært i USA og var dermed nesten utryddet som dødsårsak FØR VAKSINER.

 

Meslinger ser dermed ut til å ha blitt farligere etter at man gikk til krig vha vaksiner.

 

Jeg spør deg igjen: Kan du vise til en dobbel blindstudie, randomisert, som viser effekten av MMR vaksinen mot meslinger?

 

Kilde: http://www.whale.to/m/measlesdeaths1.html

 

NB: At jeg bruker whale som kilde i denne saken betyr ikke at jeg er enig i alt som står der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Helseinterressert skriver: "Jeg er ikke overrasket over at de i 1989/90 hadde 75 dødsfall av meslinger i california, dette altså til tross for over 20 år med massevaksinering i USA."

 

Nei, det er ikke jeg heller, fordi svært mange av dem som ble smittet var helt uvaksinerte. Les studien, så ser du det. Det er ikke vanskelig. For eksempel står det "The major cause of the epidemic was low immunization levels among preschool-aged children and young adults". Dersom du synes dette er for vagt, kan du eventuelt sjekke tallene. Bare 12% av de smittede mellom 1 og 4 år var vaksinert. 45% av dem mellom 5 og 19 år, og bare 4% av de smittede over 20 var vaksinert. [NB: På denne tiden ble det gitt bare én dose MMR i USA, og dette (vet vi nå) gir ikke tilstrekkelig beskyttelse for alle vaksinerte.] Tilsvarende, for meslingtilfellene i Italia, som jeg altså har nevnt over, var bare 7% vaksinerte.

 

Du spør igjen: "Kan du vise til en dobbel blindstudie, randomisert, som viser effekten av MMR vaksinen mot meslinger?"

 

Du har et besnærende forhold til vitenskap, med tanke på at du ikke aksepterer RCTer når de ikke støtter ditt syn, men du er altså snar til å etterlyse dem ellers. Mystisk. Du kunne eventuelt vurdere å studere litt forskningsmetode slik som anonym i en av de andre trådene her inne. Jeg er altså fullstendig klar over at du ikke "tror på" at antistoffstatus kan si noe om grad av immunisering. Nå er det slik at resten av verden igrunn er uenig med deg, og med god grunn. Du kan for eksempel lese denne studien: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2230231

 

Om vi nå trosser deg i dette, og altså tar utgangspunkt i at antistoffstatus er tilstrekkelig for å si noe om immunisering, ja - da faller vi ned på den konklusjonen at randomiserte, kontrollerte studier ikke er nødvendig. Dette er viktig, hold deg fast. Det er fordi det oppfattes som uetisk å utsette en gruppe for ikke-vaksinering, og det er begrunnet i studier som typen over - som viser at meslinger både kan være farlig, til og med dødelig, og at uvaksinerte har langt større risiko enn vaksinerte for å få meslinger. Det er OGSÅ viktig, for det hjelper oss til å studere meslingvaksinen på en mye enklere måte, gjennom nettopp måling av antistoffer uten behov for å sammenligne med kontrollgruppe. Det er nemlig ingen som tror at man kan utvikle meslingantistoffer gjennom en placebovaksine.

 

Men det finnes altså en hel rekke andre studier som viser at MMR-vaksinen gir tilstrekkelig antistoffer mot meslinginfeksjon. Du finner f.eks. dokumentasjon i MMR-vaksinens SPC her: http://www.medicines.org.uk/emc/medicine/20968/SPC/MMRVAXPRO/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenk at vaksinepusherne har fått det til at det er "uetisk å undersøke faktisk effekt av en vaksine" før man pusher den på friske uskyldige småbarn.

 

Men det er altså etisk til sammenligning å pushe vaksiner bestående av giftstoffer og manipulerte mikroorganismer uten å vite faktisk effekt og uten å vite hvordan de påvirker oss på sikt?

 

Meget interessant....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du FORTSATT ikke lagt av deg denne tullete formuleringen om "giftstoffer og manipulerte mikroorganismer"?! Jeg skjønner jo at du må ty til retorikk når du ikke har fakta på din side, men dette har du fått forklart så mange ganger før at du ikke virker smartere med tiltagende antall ganger du bruker det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helseinteresset sier "Men det er altså etisk til sammenligning å pushe vaksiner bestående av giftstoffer og manipulerte mikroorganismer uten å vite faktisk effekt og uten å vite hvordan de påvirker oss på sikt?"

 

Spiser du en skive med makrell i tomat og drikker et glass juice til frokost så inntar du giftstoffer i en mengde som overgår inneholdet i en vaksinedose med flere titalls ganger. Vaksinen inneholder ikke noe som lagres i kroppen for evig og alltid. Tiomersal inneholder f.eks etylkvikksølv, som har en relativt kort halveringstid, og både det og de andre ingrediensene er ute av kroppen før de rekker å akkumulere og gjøre noen skade. Faren ved kvikksølv gjelder ved kroniske inntak, ikke en sjelden (og minimal) dose en sjelden gang.

Mengden antigener vaksinen inneholder er uendelig mye mindre enn mengden antigener vi eksponeres for fra dag til dag. Svineinfluensan skaper flere tusen antigener hver dag hvis den kommer i kroppen din. Vi produserer millioner av antistoffer gjennom hele livet, og immunsystemet har utmerket kapasitet til å håndtere antigenene fra en vaksine.

 

Så man pusher ikke giftstoffer og mikroorganismer med venstre hånd mens man teller penger med høyre. Det er gjort forskning i mange tiår på vaksiner og basisen bak en vaksine er til forveksling ganske lik selv om de inneholder forskjellige virkestoffer som er tilpasset sykdommen de skal 'kurere'.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

MortenO,

 

Har du lagt merke til at mye av det du inntar oralt kommer ut igjen?

 

Har du lagt merke til at vaksinene kommer ut igjen på samme måte også eller?

 

Ser du at kroppen har muligheter til å velge selv hva som opptas ved oralt inntak? Ser du denne muligheten ved injisering?

 

Hvorfor ikke bevise at det er det samme å injisere noe som å spise ved å putte et av dine måltider i ei sprøyte og trykke det i deg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjesp. Alt dette tøvet har du sagt før, og alt er like meningsløst. Sliter du med å huske at vi allerede har hatt denne diskusjonen?

 

Du er forresten klar over at noen vaksiner gis oralt?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Inntil 1989/1990 vaksinerte man bare med én dose MMR i USA. Nå vet vi at det ikke var tilstrekkelig for å opparbeide immunitet.

 

Du svarte ikke på spørsmålet mitt, Helseinterressert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helseinteressert

Jeg kunne svart utfyllende med hvor enkelt kvikksølvforbindelser tas opp i mage/tarm og hvordan dette derved havner rett i blodstrømmen på lik linje med injisering. Men jeg ser at prøve seg med argumentasjon, fornuft og vitenskapelig tilnærming til deg er som å spikre gele opp på veggen.

 

Uten å ha det bekreftet virker det om din største kilde til "helseinfo" er via Nyhetsspeilet.no og da er det vel like før diskusjonene her ser spor av NWO, tankekontroll og gudene vet hva.

 

Du har sikkert gode intensjoner med dine innlegg og vil oss andre godt, men du viser gang på gang at du ikke hverken har peiling i det hele tatt, eller at du på noen som helst måte ønsker å lære noe om saken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

MortenO,

 

Jeg har såvidt jeg kan huske aldri brukt kilden du nevner.

 

Og ja, jeg har lært, jeg var som deg i flere tiår, trodde på vaksiner, helt til jeg begynte å sette meg inn i temaet med mer kritiske øyne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare ett eksempel: Meslinger i Sveits 2006-09: ca. 4400 syke, ca. 650 (15%) komplikasjoner inkl. sykehusinnleggelser, 1 død av hjernebetennelse. 98% ikke beskyttet av vaksiner, derav uvaksinerte 93% eller ufullstendig vaksinerte 5%.

http://www.eurosurveillance.org/VIEWARTICLE.ASPX?ARTICLEID=19443

 

Bivirkninger av vaksinen: feber 1 av 6, utslett 1 av 20, 1 av 4 forbigående leddsmerter. Allergisk reaksjon færre enn 1 av 1.000.000.

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/002026.htm

 

Tydelig nok?

Kanskje du kan begynne å dokumentere noen av dine påstander? Ah, vent, du mener jo at du ikke trenger det.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 9 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...