Jump to content
Sign in to follow this  
Anonym bruker

Dere som venter jente...

Recommended Posts

Anonym bruker

Hei!

Jeg fikk vite at det var jente på ultralyd, og jordmora sa det ikke var noen tvil, selv om man aldri kan si aldri. Jeg har kjøpt masse jenteklær nå, og nå som det nærmer seg termin, så begynner jeg å bli nervøs for at det blir en gutt. hva gjør jeg da med alle klærne??? Har heldigvis en gutt fra før, så har jo gutteklær også. MEN, jeg tenker jo å ta av prislappen og vaske alle jenteklærne snart. Hva gjør dere andre?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

osima venter 2 små

Jeg stoler på legen, så her er alt vasket og klart i skuffene dems :) Og med de to forrige jentene våre så vi tydelig at det var jente vi og, de to hvite strekene.

 

Så jeg ville tatt sjansen på å vaske det og at det kommer ei jente :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
cadence

Stoler på UL som viste kjønnslepper og klitoris :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny_m

Jeg venter gutt men har hørt at mange tror klitoris er en guttetiss fordi den er litt stor inni magen på tidlig tidspukt så derfor var jeg veldig redd for det samme sev at det skulle være en jente..

Vi var på 3D ultralyd og der fikk vi det greit bekreftet kan du si ... De anbefaler jo ikke å ta 3D ul senere enn uke 28-30 fordi de fleste barna legger seg lengere ned og det er mindre plass til å bevege seg og noe med fostervann hehe husker ikke helt men det er jo bare fordi man ikke ser like godt ... Men hvis man bare vil se om det er en gutt eller jente er det jo til å anbeale... det koseter jo en 1000lapp men det blir sikkert dyrere om du må kjøpe inn alt av klær på nytt...

Hvis ikke får du legge ut klær på finn.no ;)

Lykke til

Share this post


Link to post
Share on other sites
MillaLilla

Vi fikk vite at det var jente på ordinær ultralyd i uke 18, og etter det begynte vi å få masse presanger i form av rosa kjoler o.l. av venner og kjente. Jeg har egentlig tenkt at det er en jente som vokser i magen helt siden jeg fant ut at jeg var gravid, men jeg hadde også plutselig et øyeblikk av tvil her en dag jeg var i full gang med å sortere babyklær og klippet av lapper for å vaske. Ny ultralyd denne uken bekreftet igjen at det helt klart er en jentebaby på vei, så min erfaring er i alle fall at man kan stole på ultralyden så lenge legen sier han/hun er mer eller mindre sikker på kjønn.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Træægtrønder`n :)

Jeg har samme dilemma. Fikk vite jente i uke 20. Var ingen tvil sa jordmor. Men jeg greier ikke helt å riste av meg følelsen av at det kan være gutt. Har forsøkt å kjøpe en del kjønnsnøytrale klær, men det blir jo litt mer jenteklær. Vi har også bestemt navn som jeg er veldig fornøyd med. Det er så koselig å kalle henne ved navn inne i magen, men noen ganger kommer tvilen krypende. Blir jo like glad for gutt, men ønsker veldig gjerne å bruke jenteklærne og jentenavnet vi har valgt:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

nurknr3<3

jeg tenkte det samme som deg første gangen.

Vi vasket kunn noe av klærne, det vi skulle ha med på føden og til et par dager hjemme, vasket da kunn det nøytrale slik at vi kunne få byttet rosa kjoler ol hvis det viste seg å være gutt:-) men ut kom ei prinsesse som vi hadde blitt fortalt.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Miss Snow

Her er alle klær vaska og lagt i kommoden :) Vi har fått ufattelig mye, så vi har ikke fått anledning til å kjøpe de fargerike, knalle klærne vi ønska, så vi får bare tro at det stemmer :) Vi har fått det fortalt på to ultralyder også, så det burde jo være sant ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mamsen<3

Vi har vært på 3 UL og alle sier det er jente. Jeg har fått mye og kjøpt litt. Så jeg har vasket klærene med engang jeg har kjøpt de. så slipper jeg og ta alt i siste liten.

 

Om det blir en gutt, kan du jo selge alt på finn. alt for en pris.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...