Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #1 Del Skrevet 4. september 2010 Dere som pleier å ha Taco i helgen:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #2 Del Skrevet 4. september 2010 Jeg pleier å bruke naboen. Siden du lurer på hvem altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #3 Del Skrevet 4. september 2010 Jeg brukte naboene før,men siden vi spiser taco ofte er det dessverre ingen naboer igjen så vi har sett oss nødt til å gå over til Gilde. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #4 Del Skrevet 4. september 2010 Nei, det er ikke så nøye...bare det ikke er kylling- eller grisekjøttdeig. Men du...HVEM kjøttdeig? Hmm... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #5 Del Skrevet 4. september 2010 Jeg bruker nabodeig som jeg steker i babyolje istedenfor olivenolje. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #6 Del Skrevet 4. september 2010 Istede forå henge meg opp i skrivefeil, kan jeg svare ordentlig på det du spør om jeg bruker karbonadedeig eller svinekjøttdeig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #7 Del Skrevet 4. september 2010 Hvilken kjøttdeig bruker dere til taco? Jeg bruker karbonadedeig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #8 Del Skrevet 4. september 2010 Er det konkurranse i å fremstille seg som den største idioten her inne? Du er i tet, HI! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #9 Del Skrevet 4. september 2010 Vi velger alltid Kjøttdeig Utrosen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. september 2010 #10 Del Skrevet 4. september 2010 Bruker kjøttdeig - Per. Det er kvernet kjøtt av eksen min som jeg har i fryseren. Jeg har også Kjøttkake - Per, Per-skanker, Per-lår og Per- steik. Har også bankekjøtt av Per og Per-ribbe. Masse godis altså. Nå i September skal jeg invitere til stort Per-i-kål - lag. Det blir koselig, gleder meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå