abella Skrevet 9. august 2010 #1 Del Skrevet 9. august 2010 Er litt lei den oppskriften vi vanligvis bruker og vil gjerne ha en ny! Tenkte å lage en stor kjele av høstens tomater og fryser i porsjoner. Hva pleier dere å servere tomatsausen til (foruten pasta)? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blåmandag Skrevet 9. august 2010 #2 Del Skrevet 9. august 2010 Hakk opp løk og stek i en panne eller gryte. Stek kjøttdeig/karbonadedeig. (Det kan sløyfes..) Ta i hakkede tomater eller skåldede tomater. Det siste er best! Ta også litt tomatpure, sukker,buljong, gjerne revet gulrot, litt salt, champignon, og basilikum. La det småputre en stund. Nam nam. Bruker det med kokt ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
V.A.B Skrevet 9. august 2010 #3 Del Skrevet 9. august 2010 Stek 500 gr kjøttdeig i en stekepanne med litt kant. Sleng så oppi: 1 boks mais 1 boks sopp La steke litt sammen med kjøttdeigen. Ha så oppi: 1 boks hakkete tomater/evnt knus hele selv 1 glass tomatpurè 1 pakke fløte 1 ts chili 1 ts hvitløk salt og pepper etter smak. NAM. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 9. august 2010 #4 Del Skrevet 9. august 2010 Jeg bruker tomater, olivenolje, hvitløk, chili, basilikum og lar det koke i 1-2 timer. Bruker det til pasta og som pizzasaus (da lar jeg den koke ekstra lenge) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blåmandag Skrevet 9. august 2010 #5 Del Skrevet 9. august 2010 Hvor mye chili har du i, Overlord? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 9. august 2010 #6 Del Skrevet 9. august 2010 Smaker det til, men ca èn chili på 6-7 tomater (liker det sterkt) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
* 5 om dagen * Skrevet 9. august 2010 #7 Del Skrevet 9. august 2010 jeg bruker det samme som overlord, men jeg har i oregano også. som regel koker jeg det ikke så lenge, da det er litt full fart saus til pasta og kjøttdeig. alt er egentlig på slump og smak, så ingen oppskrift, desverre, bruker stavmikser på slutten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blåmandag Skrevet 9. august 2010 #8 Del Skrevet 9. august 2010 Hvor mye skal det koke inn? Siden det skal koke så lenge, mener jeg. Tror jeg skal bruke den oppskriften til pizzasaus til helgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå