Jump to content
Sign in to follow this  
barn-er-lykke

26+6 og 3D ultralyd i dag - FANTASTISK!!!

Recommended Posts

barn-er-lykke

I dag var vi på 3D ultralyd og vi fikk se vårt lille nurk igjen... Syntes det var lenge siden sist og dette var en fantastisk fin opplevelse!!! Vi har med en skikkelig fotogen liten krabat å gjøre og fikk mange fine bilder og film-snutter. Vi var på Ultralydklinikken i Tromsø, men han som jobber her jobber også på Ultralydklinikken på Lysaker. Anbefaler de på det sterkeste. Har tidligere lest at enkelte synes at han roter med terminer o.l. men vi opplevde at han la vekt på at han ikke gav noen ny termin men kunne antyde om størrelsen på babyen var over eller under snittet i forhold til terminen. Han sa også at det kunne være vanskelig å få gode bilder dersom du har mye underhudsfett, det er lite de kan råde over og gjør alltid det beste utav timen. Synes virkelig denne opplevelsen var verdt pengene, muligheten får man aldri igjen....

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest

Så hærlig! Gleder meg masse til 3D ul om litt over en uke:) Jeg er ny på forumet her...er det noe sted man legger ut bilder? Har du lagt ut noen av 3D bildene?? Er så kos å se synes jeg:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
HanNo76

I dag fikk jeg og samboeren min se den lille prinsessa vår i 3D:) Jeg er 28+1 vei, og tiden til 10.10.10 begynner nå å nærme seg med stormskritt. Det er masse liv og røre i magen min til alle døgnets tider, men på ultralyden hadde hun bestemt seg for å ta en liten lur..med hendene forran ansiktet! Ble ikke så bra bilder, men fikk ett glimt iallefall:-) Vi var på Ultralydklikken på Lysaker og var veldig fornøyd..at veslepia var litt kamerasky for bare være,- alt så ut til å være i orden og det er det viktigste!! Vi gleder oss til oktober for å hilse på henne.

Share this post


Link to post
Share on other sites
barn-er-lykke

Tulla 84; Vet ikke om det er noen plasser på forumet det legges ut bilder. Jeg har iallefall ikke lagt ut noen av våre bilder noen plasser. Men lille var selvsagt verdens nydeilgste lille baby i våre øyne;)

HanNo76; Så bra at alt stod bra til, det er tross alt det viktigste. At den lille ville spare litt av spenningen med utseende til fødselen får så være;) Har også termin 10.10.10, men på ultralyden sa han at lille var 2 dager større enn snittet så vi får se når den ankommer :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Vi ville egentlig ikke ha 3D ul da vi tinkte det ville være fint med noen everraskelser... (min venninnes baby ser kliss lik ut som på 3D-bildene)...

 

Men nå har vi bestilt 3D ul på lysaker i uke 30 (uke 27 nå), og gleder meg så sinnsykt!!! Bra å høre at dere er fotnøyd!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

Jeg var på 3D UL for 4 uker siden og fikk noen helt fantastiske bilder :) Kjempe fornøyd. Kunne godt lagt ut 3D bildene her, men siden de fleste jeg kjenner har sett bildene på facebook så er jeg redd noen vil kunne kjenne meg igjen her ;)

 

Men det anbefales på det sterkeste :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Anonym bruker

Å så kjekt :-) Jeg skal på 3D ultralyd nå den 27. juli og er kjempespent! Gleder meg til å se den lille prinsessen! Har termin den 27.oktober. Morsomt å se at flere har termin 10.10.10 :-D jeg ble også født 10.oktober for mange år siden nå :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...