Jump to content
Sign in to follow this  
*En rosa og en blå*

Det har ikke gått helt opp for meg ennå!

Recommended Posts

*En rosa og en blå*

Jeg vet jo at jeg er gravid, det lyste mot meg på g-testen, men jeg kjenner jo ingenting og merker ikke noe på kroppen, så jeg klarer ikke helt å fatte det! Gleder meg til dette første trimesteret er over og jeg kanskje kan begynne å merke noe mer av svangerskapet. I mellomtiden får jeg bare glede meg over tilstanden og tiden som kommer! ;-D

 

(Hmm... og mens jeg skriver dette kjenner jeg mensmurringer i magen, så helt fritt er det jo ikke. Det skjer jo noe da! ;-D)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

verpesyk81 og lillesnusk

Synes også det er litt vanskelig å forholde meg til, kjenner jo litt murring, smerter høyre/venstre siden og at jeg på fly å tisse hele tiden, men det er litt vanskelig å forstå at jeg er gravid. Tenker noen ganger at, fikk jeg ikke mensen? Hmm.. nei, gjorde jo ikke det... ja, da er jeg jo gravid! har den digitale CB testen liggende på spisebordet, bare for å se den der og vite at jeg er gravid. Men det har sluttet å stå Gravid i displayet, sådet er jo litt kjedelig. men jeg har jo bilde av den da! haha..

Man må jo bare prøve å glede seg over tilstanden som du sier, men det er jo litt vanskelig å forstå når man ikke har noen gravid-mage å kjenne på! :o)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...