Jump to content
Sign in to follow this  
barn-er-lykke

Sykemelding - hvordan påvirker denne ferien min?

Recommended Posts

barn-er-lykke

Hei, jeg har allerede satt meg opp på ferie i to ulike perioder. Totalt 5 uker. Skal til lege i morgen og be om å bli delvis sykemeldt. Spørsmålet mitt er; Hvordan påvirker det ferien min at jeg evt er 40% sykemeldt. Jeg jobber 5 dager i uka, dvs at jeg skal jobbe 3 dager dersom jeg blir 40% sykemeldt. Om jeg da tar ut ferien jeg har planlagt 5 uker, er jeg da sykemeldt 10 av disse dagene? Får jeg da disse 10 dagene tilgode?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Sunshinebaby70_er mamma :)

Det TROR jeg... Er selv i samme situasjon og må finne ut av systemet. Jeg er 30% sykemeldt fram til 18.juni, når skolens ferie begynner. Jeg er lærer. Men - jeg ser ingen grunn til at denne sykemeldingen skal endres gjennom ferien. Situasjonen min er jo lik, og jeg tror det er usannsynlig at jeg vil jobbe fullt de 5 ukene før permisjonen trer i kraft etter skoleferien... Håper vi har krav på å få ferien tilbake selv om det ikke er 100% sm...da har en jo krav på det.

Andre som vet?

Share this post


Link to post
Share on other sites
poppys

Hei.Jeg tror nok ikke at du får de dagene til gode.På sykemeldingsdelen som du sender inn til nav etter arbeidsgiverperioden må du krysse av om du har ferie i perioden eller ikke-da får du nok ikke sykepenger samtidig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...