AnLin *j07* med januargutt. Skrevet 13. oktober 2009 #1 Skrevet 13. oktober 2009 Tenkte å prøve meg på lammestek og de sier at den er best rosa, men vet ikke om jeg som gravid kan spise den? Hvordan ville du gjort det om gjestene dine helst ville hatt den rosa, men du også gjerne ville spise.. ??
comeback Skrevet 13. oktober 2009 #2 Skrevet 13. oktober 2009 Jeg tror det er best å spise stykker som er gjennomstekt, fordi jeg har lest at sauekjøtt er en værsting i forhold til toxoplasmose. Sau er mellomvert for parasitten har jeg forstått det som. Men hvis du steker nesten gjennomstekt kan du jo spise de stykkene som er lengst ut, mens du serverer midten til gjestene?
AnLin *j07* med januargutt. Skrevet 13. oktober 2009 Forfatter #3 Skrevet 13. oktober 2009 Ja, det var lurt. Tar en prøve til helgen,
mamman til to gutter Skrevet 13. oktober 2009 #4 Skrevet 13. oktober 2009 Toxoplasmose og listeria dør ved 70 grader, så hvis du steker til rett over 70 grader, så er steken nesten gjennomstekt, men fortsatt svakt rosa. Det gjorde vi når vi spiste lammestek på søndag og det ble veldig godt:-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå