Gå til innhold

Så har de forb.... Hyene f.....tene, klart å jage vekk enda ei bruker herfra.


Cat.68

Anbefalte innlegg

Håper dere er strålende fornøyde. Gud bedre som jeg håper dere misser anonymknapen engang og viser deres sanne ansikt.

Satan så irritert jeg blir over manglende moderering og utestenging av hetsende brukere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Men slutt å lag disse trådene, da..

Hadde det vært moderator med vett i behold kunne de begrenset dine innlegg også, Cat. du opptrer som om du eier vettet...

 

Kan ikke du finne på noe å gjøre? Skaffe deg et liv, liksom? Må jo være slitsomt å leve seg så til de grader inn i en cyberverden som kanskje ikke finnes engang....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Og siden jeg nå er sånn passe pisst så skal du få tilbake så ørene flagrer ditt lille kryp av anonym drittsekk.Hvis du ikke eier så pass mye ryggrad slik at du kan snakke dritt til meg med nikket ditt, så har du ikke noe i hele tatt du skulle ha sagt! Og hvis du tror de dårlige frasene dine skulle virke sårende på meg så tar du så inni helvete feil.

 

Men det finnes andre her inne som tar på vei av slik forb.. gørr som dere klarer å spa opp mot de. Det er fryktelig synd for det er slike som dere som burde herfra og ikke de som faktisk ikke gjør noe annet en å bidra positivt til disse sidene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg føler ikke meg truffet av dette, siden jeg ikke føler jeg hetser noen - men jeg synes personlig at det kan bli litt mye cat68 -

 

Du blir den høy-røstede venninnen på fest, som ikke slipper så mange andre til - skal mene noe om alt - og legge ut linker om alt - helst det som "snører" rundt deg selv. Synes du virker litt narsisistisk - det irriterer meg.

Har ikke blirr irritert på noen andre her inne -

Personlig har jeg ikke lyst å legge ut nick - , men kanskje du heller kan prøve å skrive under anonym av og til? (men da kommer vel ikke hele sosialpornografien til sin rett?)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

cat du er sikkert hyggelig,men herregud, du må jo snart ta innover deg at noe skurrer når så utrolig mange påpeker ditt ( manglende ) nett vett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes kanskje dere overreagerer litt her. Blir litt mye drama av og til. Tror helt sikkert både Emma&Adrian og andre som har møtt kritikk overlever fint.

 

Det er jo MANGE her inne som blir kritisert! Har opplevd det selv mange ganger også, men har aldri vurdert å melde meg ut av den grunn.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen ganger tar de sterke de svake til forsvar, og hvis Cat. føler hun ville gjøre det i dag, er det opp til henne.

 

Hun vet sikkert noe vi andre ikke vet, og jeg håper den som har gjort noe stygt mot et annet menneske skjønner hvem hun er, og forstår at oppførselen er uakseptabel.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være at andre mener mitt nettvett er helt på viddene, Det er dem i sin fulle rett til,men tror du og andre vil ha det best med å bare akseptere at det du, eller du, eller du ,måtte mene om det ikke kommer å forandre en dritt på hvordan jeg lever. Sørg over det så mye du vil, bli sint og provosert om du måtte ønske, men bruk heller krefter på å lev livet ditt slik DU ønsker å ha det, en å fotelle meg om hvordan jeg bør leve mitt.

 

Så lenge ingen av dere er personlig berørt av det jeg måtte legge ut av privatliv, så ser jeg ikke hensikten med deres selvpåførte oppdrager rolle. Dere har sagt opp i mente hva dere mener. Jeg har hørt det, mission completed!!!

 

MEN, dette innlegget er IKKE skrevet på mine vegne, men fordi dere klart å jage vekk et skikkelig godt menneske som bare bidratt positivt her inne. Jeg blir like opprørt HVER gang det skjer, fordi det er så forbanna unødvendig, og viser at noen møkkafolk kan bete seg hur som helst uten å i hele tatt bli stått til svars for dritten sin.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ryggrad??? På dib?? Og det innebærer å gidde å skrive til deg med nick?

 

En av grunnene til at jeg velger å skrive anonymt er for å skåne meg og mine. At du er av total annen oppfatning må du nesten ta ansvar for selv. Skrev dessuten ikke noe du trenger ta personlig, med mindre du er en svært svak sjel...

 

Skriver sjelden innlegg, for jeg syns det er litt mye dritt her. Men nå- den siste uken har faktisk du vært den som har vært i sentrum. Det stygge, barnslige språket du bruker vitner ikke mye om en varm person med vettet i vater. DU bør komme deg ut av sidene, for du har helt klart ikke godt av å være her.

 

Ingen blir kastet ut herfra, men at du bør være på vei ut har du ene og alene deg selv å takke for. Du lager (nok) en tråd som folk skal gjette seg til hvem gjelder. Du sitter med trynet så langt inn i Bim/ Dib at du av alle bør skjønne at det er å kaste ut en brannfakkel.

 

Så det du later til ¨å være så innmari imot, er du faktisk med på å starte.

 

Ta deg en laaaaang pause fra babymedia, Cat. Du har verken baby eller er gravid.Tåler du ikke hormonelle mennesker så er det faktisk DU som er på lånt tid...

 

hilsen 16.20

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er dårlig gjort å hetse andre her inne men du oppfører deg faktisk ikke særlig mye bedre med språket ditt cat68.

 

Det er synd at Emma"..." tok seg så nær av det som har vært her at hun valgte å forlate dette stedet, men så dårlig moderert som det er her inne så vet man hva man går til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenk om folk bare kunne diskutere saklig og kose seg og utveksle erfaringer...men neida *dåner*

 

Jeg hang på bim i siste svangerskap, og det var drittslengning og usaklig tull støtt og stadig. Her er det ikke noe bedre, dessverre.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Månefuglen +2imagen

Måten du oppfører deg med dette (og de siste dagers) innlegg så blir dette litt vel "Fighting fire with fire" - du oppfører deg ikke noe særlig bedre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men: De gravide kan jo ha en gravid debatt, og den kan bli hormonell til tider. Men CAT er BESTEMOR? Og skal være belærende og kritisk til alt og alle som sier seg uenig med henne eller en av hennes lakeier.

 

Hvis man utestenger de som IKKE har baby i magen, IKKE er prøver, IKKE har små barn, så slipper man unna endel personer som er her rett og slett i mangel på omgangsvenner ser det ut til.

 

Da blir Cat borte, og mange andre intrigemakere. Hun kan jo prøve møteplassen, nettby eller blink?

På den anden side er hun sikkert på alle plassene i sitt higen etter oppmerksomhet.. Munchhaussen syndrom, eller??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...