Jump to content

1 ÅR HVA KAN DERES SMÅ?


Anonym bruker

Recommended Posts

Fortsetter under...

Anonym bruker

Han kan reise seg inntil no stødig.. og gå mens han holder seg. Kryper på gølvet. Går fra sittende til liggende. Snart omvendt også...

Han kan si hade og mamma og pappa. Han vinker når noen går.

Spiser og drikker nesten alt nå.. er veldig glad i å spise sjøl.

 

Kontoll i dag. 10 kg 800 g og er 78 cm lang.

Alt var bare velstand.

Ingen problemer med vaksina. Ikke et lite hyl engang!

Link to post
Share on other sites
vann123

Han går et godt stykke alene - har gått elleve skritt på det meste tror jeg, han slipper seg selv og går ut på gulvet eller bort til noen. Spiser nesten alt, fem tenner, sjette tannen er neeesten igjennom, har aldri krabbet ordentlig, men hatt en fot-fre-krabbeteknikk og den bruker han enda, kommer seg fort frem, reiser seg opp etter alt mulig, leker telefon med fjernkontroll, babler på et språk vi ikke forstår, men sier mamma, pappa, dadda (storesøster), psss (pus) og brrrr (bil). Kaster ting langt og skriker når han ikke får viljen sin.

 

Spiser fremdeles om natten, vil ikke gi slipp på puppen enda... han forstår det vi sier til ham, og kan dele både skive og andre ting med andre, og han kan gi ting til andre "Kan du gi den til pappa?" (men det var før han skjønte at det var godt med kvikklunsj)

 

går i barnehage og leker med andre unger, elsker å kjøre bil rundt på gulvet, da lager han lydeffekter og kjører bilen rundt og rundt på gulvet (liten lekebil)

Link to post
Share on other sites
Anonym bruker

han går.vinker ha de.klapper hendene.setter ting i en boks.sier vann,mamma,pappa,ute.han kjønner når man sier..gi den til mamma/pappa.ikke sett den i munnen.'

prøver slutte å amme om natten.vanskelig!

Link to post
Share on other sites
mammax2

Hun står en stund alene. Går rundt bordet, holder seg i sofaen. Går med en barnestol og gåbil. Reiser seg fra sittende og liggende stilling. Sitter på knærne. Spiser vanlig mat. Drikker av kopp. Sover hele natta (20-8). Leker, "synger", kan si mamma, pappa, hade og hei. Vinker, klapper i hendene og rister på hode. Ho er 74,5cm og 9160gram.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Annonse

vimsan

Hun går, sier mamma, pappa, pus, mie (storesøster), næ, ja, kos, natta, hade, hei, nam nam, se og se der/se den. Hun forstår det meste vi sier, hun synger, klapper, gir klem, danser, rister på hodet, prøver å hoppe (uten virkning), snur når hun går, sikter på tv med fjernkontrollen, sier hei i telefonen, drikker av glass, forsøker å spise med skje (mye mat som havner på gulvet), mater oss med skje og men hendene, rydder de tingene hun er vant med skal ligge på spesielle steder. åpner skuffer og skap og har begynt å gå ned trapper med hjelp, opp klarer hun.

Hun er 10 kg og 81 cm. Er 13 mnd nå da:-)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...