Gå til innhold

1 ÅR HVA KAN DERES SMÅ?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Han kan reise seg inntil no stødig.. og gå mens han holder seg. Kryper på gølvet. Går fra sittende til liggende. Snart omvendt også...

Han kan si hade og mamma og pappa. Han vinker når noen går.

Spiser og drikker nesten alt nå.. er veldig glad i å spise sjøl.

 

Kontoll i dag. 10 kg 800 g og er 78 cm lang.

Alt var bare velstand.

Ingen problemer med vaksina. Ikke et lite hyl engang!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han går et godt stykke alene - har gått elleve skritt på det meste tror jeg, han slipper seg selv og går ut på gulvet eller bort til noen. Spiser nesten alt, fem tenner, sjette tannen er neeesten igjennom, har aldri krabbet ordentlig, men hatt en fot-fre-krabbeteknikk og den bruker han enda, kommer seg fort frem, reiser seg opp etter alt mulig, leker telefon med fjernkontroll, babler på et språk vi ikke forstår, men sier mamma, pappa, dadda (storesøster), psss (pus) og brrrr (bil). Kaster ting langt og skriker når han ikke får viljen sin.

 

Spiser fremdeles om natten, vil ikke gi slipp på puppen enda... han forstår det vi sier til ham, og kan dele både skive og andre ting med andre, og han kan gi ting til andre "Kan du gi den til pappa?" (men det var før han skjønte at det var godt med kvikklunsj)

 

går i barnehage og leker med andre unger, elsker å kjøre bil rundt på gulvet, da lager han lydeffekter og kjører bilen rundt og rundt på gulvet (liten lekebil)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

han går.vinker ha de.klapper hendene.setter ting i en boks.sier vann,mamma,pappa,ute.han kjønner når man sier..gi den til mamma/pappa.ikke sett den i munnen.'

prøver slutte å amme om natten.vanskelig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun står en stund alene. Går rundt bordet, holder seg i sofaen. Går med en barnestol og gåbil. Reiser seg fra sittende og liggende stilling. Sitter på knærne. Spiser vanlig mat. Drikker av kopp. Sover hele natta (20-8). Leker, "synger", kan si mamma, pappa, hade og hei. Vinker, klapper i hendene og rister på hode. Ho er 74,5cm og 9160gram.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Annonse

Hun går, sier mamma, pappa, pus, mie (storesøster), næ, ja, kos, natta, hade, hei, nam nam, se og se der/se den. Hun forstår det meste vi sier, hun synger, klapper, gir klem, danser, rister på hodet, prøver å hoppe (uten virkning), snur når hun går, sikter på tv med fjernkontrollen, sier hei i telefonen, drikker av glass, forsøker å spise med skje (mye mat som havner på gulvet), mater oss med skje og men hendene, rydder de tingene hun er vant med skal ligge på spesielle steder. åpner skuffer og skap og har begynt å gå ned trapper med hjelp, opp klarer hun.

Hun er 10 kg og 81 cm. Er 13 mnd nå da:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...