heisand? Skrevet 3. mars 2009 #1 Skrevet 3. mars 2009 har prøvd det igår. men det ble jo ikkie varmt. hvor mye vann skal jeg ha? hvordan gjør jeg dette? jeg skal ha de største glassene, tar det for lang tid med de? jeg har til nå tatt å varmet det direkte i gryten, men er så lei all oppvasken
oslojente80 Mina f 07.09.06 Skrevet 3. mars 2009 #2 Skrevet 3. mars 2009 Jeg gjorde dette mye da datteren min spiste middagsglass. Kokte opp vann på vannkokeren først og satt middagsglasset i et litermål og helte kokende vann over..
Gjest Skrevet 3. mars 2009 #3 Skrevet 3. mars 2009 Brukte micro jeg,30sek. men viktig da å røre godt rundt og kjenne på maten.
heisand? Skrevet 3. mars 2009 Forfatter #4 Skrevet 3. mars 2009 hvor lang tid tok det før maten var passe varm nok?
Cornelianelia Skrevet 3. mars 2009 #6 Skrevet 3. mars 2009 Vi tok ofte barnematen over i plastbegre (fra Avent), da varmes den mye fortere i vannbad enn om maten er i glasset.
heisand? Skrevet 3. mars 2009 Forfatter #7 Skrevet 3. mars 2009 jeg hadde på middels varme og vannet var lunket fra springen. jeg lot det stå i 10min, noe må være feil siden det fortsatt er kaldt.
♥ Miss Fat ™ ♂ + ♀ Skrevet 3. mars 2009 #8 Skrevet 3. mars 2009 Jeg har prøvd et par ganger hos svigers og på hytta, siden det ikke er mikro der. Men var for utålmodig til det- fant bare en gryte og brukte 1 minutt på det. Og heller tok oppvasken...
Grateful mom Skrevet 3. mars 2009 #9 Skrevet 3. mars 2009 Vi bruker kun vannbad, fordi vi ikke vil bruke mikro til daglig. Funker kjempegreit! Kok vann i vannkokeren. Sett glasset i en skål som er ca like høy som glasset, evt litt høyere. Hell i vann ca opp til der det er mat, og løft litt på glasset slik at luftboblene forsvinner. Vent i 5 minutter også rører du, vent i 5 min til, rør, og deretter rører du litt nå og da og kjenner etter. Det er bare snakk om planlegging. Start et kvarter før middagen skal spises, så er det ikke noe problem. Skjønner at de som kun bruker mikro syns dette er tungvint, men det blir hva man er vant til. Du trenger jo ikke stå å røre konstant, men gjøre andre ting i mellomtiden. Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå