Jump to content
Sign in to follow this  
Anonym bruker

Ta alle barn (enten de er 1uke gamle eller i tenårene) til osteopat/kiroraktor!! (sprer info om låsning nakke :)

Recommended Posts

Anonym bruker

VELDIG mange barn får en låsning i nakken etter fødsel (evt de første ukene)- tenk på det presset i fødsel f ex (og spes for stjernekikkere/tang/sugekopp etc)! Men sykehus/hs er utrolig dårlige til å opplys eom det!!

 

Alle burde ta nyfødte barn til en DYKTIG, (vel og merke), kiropraktor/osteopat som kan rette opp i det enkelt. Om man går m det over flere år/vet hele livet som mange gjør, så kan det skape mange vondter og alvorlige problemer slik dere opplevde.

 

Noen barn utvikler grunnet denne låsningen KISS syndromet - de får konsentrasjonsproblemer etc i skolen. De går ofte på tærne når de begynner gå, og ligger med hodet mye til en side som små. De får ofte mye luft i magen og er urolige de første månedene i livet..

 

Datteren min hadde en liten lås (som vi først sjekket da hun var 2, men j hadde en anelse uansett selv om hun ikke hadde noen tegn til det.) Han fikset det på 2ganger. (så falt hun bakover fra en tripptrappstolrygg noen dager etterpå og kiropraktoren hadde henne inne lørdag, søndag (!) og onsdag - alvorlig forskyvelse faktisk, og så var det i orden.)

 

En venninne m en nyfødt gikk til kiropraktor med sin 1mnd gamle unge for å sjekke låsning, og sønnen hadde en liten lås (selv om han ble tatt m keisersnitt faktisk..) og etter et par behandlinger så var han mye roligere og hadde mye lettere for å bæsje etc. Helsestaj kan si det er kolikk, så er det lås i nakken..

 

Budskapet er: finn en dyktig kiropraktor/osteopat (få anbefalinger av andre) og ta ungene deres til en sjekk først som sist - bedre førevar enn ettersnar! Det koster ca 300kr hos kiropraktor og trenger alt fra 1-3behandlinger som regel. Det er det verdt!!

 

=D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

ann1986

Vår datter hadde kiss når hun ble født. Hadde et helvete de tre første mnd med ustoppelig gråt og hun ville nesten ike spise. Endte på sykeshuset til slutt og jeg var helt sikker på at det var nakken. Hadde en tøff tvillingfødsel og hun lå nederst så dette var nok grunnen. Det tok over en dag før de sa det samme og fikk dra hjem siden jeg hadde time hos fysioterapuet med hun neste dag. Fystioterapeuten sendte oss direkte til osteopat og det er jeg utrolig glad for=) etter tre ganger var hun frisk og vi fikk en helt annen baby som var mye mer fornød=) går ennå til fysioterapeut en gang i blandt for å sjekke motorikken hennes og alt går helt strålende=) så er helt enig med deg at man bør sjekke nakken deres, særlig hvis man har hatt en tøff fødsel, sugekopp eller keisersnitt=) synes sykehusene og spesielt leger burde kunne mer om kiss! var helsesøster som så det først hos oss heldigvis!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...