Jump to content

Ta de nyfødte til osteopat/kiroraktor!! (sprer info om låsning nakke :)


Anonym bruker

Recommended Posts

Anonym bruker

VELDIG mange barn får en låsning i nakken etter fødsel (evt de første ukene)- tenk på det presset i fødsel f ex (og spes for stjernekikkere/tang/sugekopp etc)! Men sykehus/hs er utrolig dårlige til å opplys eom det!!

 

Alle burde ta nyfødte barn til en DYKTIG, (vel og merke), kiropraktor/osteopat som kan rette opp i det enkelt. Om man går m det over flere år/vet hele livet som mange gjør, så kan det skape mange vondter og alvorlige problemer slik dere opplevde.

 

Noen barn utvikler grunnet denne låsningen KISS syndromet - de får konsentrasjonsproblemer etc i skolen. De går ofte på tærne når de begynner gå, og ligger med hodet mye til en side som små. De får ofte mye luft i magen og er urolige de første månedene i livet..

 

Datteren min hadde en liten lås (som vi først sjekket da hun var 2, men j hadde en anelse uansett selv om hun ikke hadde noen tegn til det.) Han fikset det på 2ganger. (så falt hun bakover fra en tripptrappstolrygg noen dager etterpå og kiropraktoren hadde henne inne lørdag, søndag (!) og onsdag - alvorlig forskyvelse faktisk, og så var det i orden.)

 

En venninne m en nyfødt gikk til kiropraktor med sin 1mnd gamle unge for å sjekke låsning, og sønnen hadde en liten lås (selv om han ble tatt m keisersnitt faktisk..) og etter et par behandlinger så var han mye roligere og hadde mye lettere for å bæsje etc. Helsestaj kan si det er kolikk, så er det lås i nakken..

 

Budskapet er: finn en dyktig kiropraktor/osteopat (få anbefalinger av andre) og ta ungene deres til en sjekk først som sist - bedre førevar enn ettersnar! Det koster ca 300kr hos kiropraktor og trenger alt fra 1-3behandlinger som regel. Det er det verdt!!

 

=D

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...